Fotbal intern

Tatăl lui Florentin Matei, atac nimicitor la Gigi Becali, Meme Stoica şi Mihai Teja! “Să stea sclav? Meme şi Teja nu l-au vrut şi au încercat să arate că patronul a greşit”. EXCLUSIV

20.06.2019 | 17:29
Tatal lui Florentin Matei atac nimicitor la Gigi Becali Meme Stoica si Mihai Teja Sa stea sclav Meme si Teja nu lau vrut si au incercat sa arate ca patronul a gresit EXCLUSIV

Mijlocaşul a plecat de la FCSB după ce finanţatorul echipei l-a atacat şi l-a numit “cerşetor”. Tatăl lui Florentin Matei, atac nimicitor la Gigi Becali, Meme Stoica şi Mihai Teja. Ce îi reproşează patronului şi de ce l-au trecut pe linie moartă directorul sportiv şi fostul antrenor al roş-albaştrilor.

Tatăl lui Florentin Matei, atac nimicitor la Gigi Becali, Meme Stoica şi Mihai Teja: “Şi-au bătut joc de fi-miu”

Gigi Becali a vorbit în termeni duri la adresa lui Florentin Matei înainte ca acesta să rezilieze contractul cu FCSB: “Sunt unii jucători… El crede că fenteaza fotbalul toată viaţa. Ţi-am dat 50.000 la semnătură, ţi-am dat 15.000 pe luna. Păi puteam să-ţi fac contractul pe un an sau pe doi. Nu am dat nimănui bani la semnătură, ţie ţi-am dat. Ai jucat un singur meci. Păi du-te, măi tată! Dacă ai 26 de ani, ai încredere în tine, du-te şi fă-ţi viitorul. Ai luat 50.000 de euro, ai luat 15.000 pe luna. Pai ce, eşti cerşetor? Du-te, fă-ti viitorul”, afirma Becali.

FANATIK a vorbit cu tatăl fostului jucător al roş-albaştrilor. Costel Matei îi distruge pe conducătorii FCSB şi dezvăluie amănunte şocante: “A plecat, nu mai era de stat. Nu ştie toată lumea care e strategia acolo? Nu vrei să renunţi? Sunăm pe colo şi pe colo şi te facem praf în presă. A renunţat fi-miu la tot şi apoi imediat a devenit băiat cuminte pentru Gigi Becali. Ce era să facă? Să stea sclav pentru un an şi jumătate cât mai avea contract? El i-a propus pe 6 luni, dar eu am insistat să fie pe doi ani, ca să nu îi facă iar ca data trecută. Dacă tu vii după primul meci şi spui că e miezul echipei şi pe ceilalţi i-ai distrus, cum poţi peste alte două jocuri să îl nenoroceşti? Meme Stoica nu l-a dorit la Steaua. L-a vrut doar Gigi Becali. Şi ce se întâmplă atunci? Ăia trebuie să îi demonstreze patronului că se înşeală şi fotbalistul suferă. Nici Teja nu l-a vrut. Ei l-au vrut pe Răduţ în locul lui Florentin. Gigi le-a zis că ăsta e mai tânăr, are altă clasă. Ce clasă l-a lăsat să arate? Dacă îţi baţi joc de clasa lui după un meci, degeaba!”, a declarat Costel Matei pentru FANATIK.

Florentin Matei in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Anghel Iordanescu din Voluntari, sambata 2 martie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Florentin Matei a reziliat contractul cu FCSB şi a bătut palma cu cei de la Astra. Sursa foto: Sportpictures.eu

Incredibil! “Florentin mi-a zis de la început ce o să păţească pentru că pe postul lui juca Florinel Coman şi trebuia să ia patronul suta de milioane”

Supărarea părintelui este cu atât mai mare cu cât el a fost cel care a insistat pe lângă fotbalist pentru a se întoarce la FCSB. “Eu nu am vorbit cu Becali nici o secundă. Nu e doar Gigi Becali de vină. Cei din jurul lui greşesc. Fi-miu nu e un vorbăreţ, nu mi-a spus exact ce a fost. Când nu ai jocuri în picioare, ce poţi să demonstrezi? Cariera lui a fost distrusă după ce a plecat de la Steaua prima oară, acolo s-a jucat. Acum, ce să mai distrugă? Uitaţi cum zburdă tineretul ăsta la Campionatul European. La FCSB cum să faci performanţă dacă auzi doar ăsta afară, ăsta afară? Antrenorul ce să zică la FCSB? E şi el pe acolo… Ăştia care bagă miliarde de euro în fotbalul adevărat nu i-am auzit să facă echipa.

Luaţi-l pe Man de 50 de milioane de euro şi pe Coman de 100 de milioane euro şi comparaţi-i cu ăia care sunt pe acolo! Suntem poveşti de adormit copiii. Să vedeţi tăvăleală cu ei dacă ne bat Anglia şi Franţa cu 3-0. Să vedeţi cum coboară iar la un milion, două milioane… Eu sunt vinovat că a revenit la Steaua, că eu i-am zis să vină. El nu a vrut. Florentin a ştiut dinainte că aşa o să păţească. ‘Tată, nu înţelegi că acolo joacă Florinel Coman şi nu am cum să intru pentru că patronul vrea să ia suta de milioane de euro pe el? O să mă pună pe lângă Pintilii, mă scoate din joc şi o să plătesc’. Aşa mi-a zis! Acum trebuie să o ia din nou de la zero. Ce pot să fac? Să îl înjur pe Gigi Becali? Sunt frustrat, e strigător la cer, dar asta e strategia lor. PSG, Manchester City, ăia nu mai fac strategii. Spun ăia că taie şi spânzură ei?! Că fac ei echipa? Rămânem cu supărările”, a încheiat Matei senior.

  • 6 meciuri a jucat Florentin Matei pentru FCSB în sezonul 2018-2019
  • 700 de mii de euro este cota lui Florentin Matei, conform Transfermarkt