Life

Tatăl lui Jador rupe tăcerea după ce manelistul a fost criticat de fratele său de suflet, Culiță Sterp

09.02.2021 | 12:27
Tatal lui Jador rupe tacerea dupa ce manelistul a fost criticat de fratele sau de suflet Culita Sterp
Tatăl lui Jador a vorbit despre conflictul fiului său cu Culiță Sterp. Foto: captură Youtube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Jador a rupt tăcerea după ce fiul său a devenit persona non-grata pentru mulți dintre concurenții de la Survivor România, iar cea mai dură lovitură pentru manelist a venit din partea bunului său prieten, Culiță Sterp.

Romeo Dumitrache a spus că nu este de acord cu jignirile pe care le-ar fi adus fiul său celorlalți concurenți, dar nici nu i se pare normal ca o persoană care a jignit mai urât decât el, referindu-se la Culiță, să îl tragă de mânecuță.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Jador a comentat ultimele evenimente din Republica Dominicană care l-au adus din nou în prim-plan pe fiul său.

Tatăl lui Jador rupe tăcerea: „Nu e momentul ca ei să înceapă o dispută acum”

În gala care a avut loc duminică, prietenul lui Jador, Culiță, a spus ceea ce majoritatea a remarcat la manelistul din Bacău, și anume că este excesiv în tot ceea ce face și de multe ori nu știe care este limita.

ADVERTISEMENT

Alexandra Stan și Elena Marin i-au reamintit lui Jador câte jignire le-a adus fetelor, iar cântăreața a spus că nu i se pare normal să fie făcută proastă de fiecare dată când acesta are chef să se ia în gură cu cineva.

Relația de prietenie dintre manelist și Culiță Sterp e deja istorie?

„Nu avea așteptările din partea lui Culiță, el crezându-l un prieten. Întotdeauna trebuie să găsești pe cineva că a greșit și din cauza lui nu a câștigat echipa. 

ADVERTISEMENT

Nu a fost ca o denigrare, dar nu s-a așteptat din partea lui. N-ai cum să îi atragi atenția lui Jador când tu vorbești mai urât ca Jador. 

Câteodată trebuie să plecăm capul jos și nu trebuie să venim neapărat atunci cu replică. Dacă taci, apele se liniștesc. Încă nu e momentul ca ei să înceapă o dispută de pe acum.

ADVERTISEMENT

Echipa Războinicilor, chiar dacă mai ascund lucrurile astea, ei par că se înțeleg foarte bine. Aici fiind faimoși, care mai de care încearcă să fie mai evident”, a declarat tatăl lui Jador despre prestația fiului său și cel mai nou conflict, cel cu Culiță Sterp, în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă” de pe Youtube.

 

 

ADVERTISEMENT