ADVERTISEMENT
Life

Tatăl lui Jador rupe tăcerea după ce manelistul a fost criticat de fratele său de suflet, Culiță Sterp

Autor: Dan Suta | 09.02.2021 | 12:27
Tatăl lui Jador rupe tăcerea după ce manelistul a fost criticat de fratele său de suflet, Culiță Sterp
Tatăl lui Jador a vorbit despre conflictul fiului său cu Culiță Sterp. Foto: captură Youtube/ Instagram

Tatăl lui Jador a rupt tăcerea după ce fiul său a devenit persona non-grata pentru mulți dintre concurenții de la Survivor România, iar cea mai dură lovitură pentru manelist a venit din partea bunului său prieten, Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Romeo Dumitrache a spus că nu este de acord cu jignirile pe care le-ar fi adus fiul său celorlalți concurenți, dar nici nu i se pare normal ca o persoană care a jignit mai urât decât el, referindu-se la Culiță, să îl tragă de mânecuță.

Tatăl lui Jador a comentat ultimele evenimente din Republica Dominicană care l-au adus din nou în prim-plan pe fiul său.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Jador rupe tăcerea: „Nu e momentul ca ei să înceapă o dispută acum”

În gala care a avut loc duminică, prietenul lui Jador, Culiță, a spus ceea ce majoritatea a remarcat la manelistul din Bacău, și anume că este excesiv în tot ceea ce face și de multe ori nu știe care este limita.

Alexandra Stan și Elena Marin i-au reamintit lui Jador câte jignire le-a adus fetelor, iar cântăreața a spus că nu i se pare normal să fie făcută proastă de fiecare dată când acesta are chef să se ia în gură cu cineva.

ADVERTISEMENT

Relația de prietenie dintre manelist și Culiță Sterp e deja istorie?

„Nu avea așteptările din partea lui Culiță, el crezându-l un prieten. Întotdeauna trebuie să găsești pe cineva că a greșit și din cauza lui nu a câștigat echipa. 

Nu a fost ca o denigrare, dar nu s-a așteptat din partea lui. N-ai cum să îi atragi atenția lui Jador când tu vorbești mai urât ca Jador. 

ADVERTISEMENT

Câteodată trebuie să plecăm capul jos și nu trebuie să venim neapărat atunci cu replică. Dacă taci, apele se liniștesc. Încă nu e momentul ca ei să înceapă o dispută de pe acum.

Echipa Războinicilor, chiar dacă mai ascund lucrurile astea, ei par că se înțeleg foarte bine. Aici fiind faimoși, care mai de care încearcă să fie mai evident”, a declarat tatăl lui Jador despre prestația fiului său și cel mai nou conflict, cel cu Culiță Sterp, în cadrul emisiunii „Ștafeta mixtă” de pe Youtube.

ADVERTISEMENT

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!