Fotbal international

Tatăl lui John Terry, arestat după o ceartă cu iubita: ”Este un psihopat”

30.12.2019 | 12:26
Tatăl lui John Terry, arestat după o ceartă cu iubita: ”Este un psihopat”
Tatăl fostului mare fotbalist John Terry a fost arestat în weekend după o ceartă cu iubita sa mai tânără cu 23 de ani
ADVERTISEMENT

Tatăl fostului mare fotbalist John Terry a fost arestat în weekend după o ceartă cu iubita sa mai tânără cu 23 de ani.

Tatăl lui John Terry, arestat după o ceartă cu iubita

Tatăl lui John Terry a fost arestat sâmbătă seară de polițiștii britanici după o ceartă cu iubita sa, Evelin Minkey. La locuința celor doi s-au prezentat 12 ofițeri, după ce unul dintre vecini a sunat la poliție la rugămintea femeii.

ADVERTISEMENT

Conform cotidianului britanic The Sun, unul dintre vecini a povestit că Evelin Minkey a ieșit în fugă pe stradă și a început să strige: ”Este un psihopat. Luați-l de lângă mine”.

Ted Terry s-a opus arestării

Același vecin a dezvăluit că femeia în vârstă de 42 de ani l-a acuzat pe Ted Terry (65 de ani) că i-a furat geanta și i-a dat cu telefonul mobil în cap.

ADVERTISEMENT

Tatăl fostului star de la Chelsea s-a opus arestării și i-ar fi amenințat pe polițiști. ”Plecați de aici. Făceți-vă o favoare. Lăsați-mă în pace”, au fost cuvintele pe care Ted Terry le-a spus ofițerilor.

Tatăl lui Terry, 14 ore în arestul poliției

Cu toate acestea, tatăl lui John Terry a fost dus în arestul poliției unde și-a petrecut noaptea. După 14 ore în custodia oficialităților, Ted Terry a fost pus în libertate, iar în aceeași zi a fost văzut împreună cu iubita sa într-un supermarket.

Ted Terry a divorțat de Sue, mama fostului căpitan de la Chelsea, și a început o relație cu Evelyn, care locuia la numai câteva case distanță. Certurile dintre Ted si Evelyn sunt ceva comun, povestesc vecinii. Tatăl fostului fotbalist a mai fost arestat în trecut pentru agresiune, trafic de cocaină și rasism.

ADVERTISEMENT

John Terry s-a opus transferului lui Aguero

John Terry s-a retras din activitatea de fotbalist în octombrie 2018, la câteva luni după ce își încheiase înțelegerea cu formația Aston Villa. Fostul internațional englez a jucat timp de 19 ani pentru Chelsea Londra.

Sergio Aguero a fost aproape de a ajunge la Chelsea în anul 2009, dar John Terry, fostul căpitan de pe Stamford Bridge, nu a fost impresionat de argentinian și s-a opus transferului actualului atacant al lui Manchester City.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri