Fotbal international

Tatăl lui Kylian Mbappe ar fi vrut ca fiul său să joace pentru Camerun. Motivul pentru care s-a răzgândit

Wilfried Mbappe, tatăl lui Kylian, a recunoscut că și-a dorit ca fiul său să nu evolueze pentru naționala Franței, ci pentru Camerun.
28.11.2022 | 22:47
Tatal lui Kylian Mbappe ar fi vrut ca fiul sau sa joace pentru Camerun Motivul pentru care sa razgandit
Tatăl lui Kylian Mbappe ar fi vrut ca fiul său să joace pentru Camerun. Sursă foto: goal.com
ADVERTISEMENT

Totuși, acesta s-a enervat în momentul în care un oficial al Federației de Fotbal din Camerun i-a cerut o sumă de bani pentru a-i asigura fiului său un post de titular.

Tatăl lui Kylian Mbappe ar fi vrut ca fiul său să joace pentru Camerun

Wilfried Mbappe, tatăl lui Kylian, a vorbit despre începuturile fiului său în fotbal și a dezvăluit că și-a dorit ca acesta să evolueze pentru naționala Camerunului.

ADVERTISEMENT

Totuși, în urma unei discuții bizare, bazate pe principii financiare, cu un oficial al Federației de Fotbal din Camerun, acesta s-a reorientat spre naționala Franței.

„La început, am vrut ca fiul meu să joace pentru Camerun, dar cineva de la Federația de Fotbal Cameruneză a vrut să mă taxeze cu o sumă de bani pe care nu o puteam plăti să joace. Francezii nu m-au taxat cu nimic!”, a declarat Wilfried Mbappe.

ADVERTISEMENT
  • 23 de ani are Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, elogiat de Didier Deschamps

Didier Deschamps l-a elogiat pe Kylian Mbappe după „dubla” pe care a reușit-o în duelul cu Danemarca, scor 2-1, duel la finalul căruia a fost desemnat și „omul meciului”.

„Kylian… Este un jucător excepțional, are această capacitate de a fi decisiv, de a face diferența, chiar dacă adversarii discută a fost puțin luat la țintă. De asemenea, beneficiază și de faptul că are în jurul său alți jucători periculoși.

ADVERTISEMENT

Echipa Franței are nevoie de un Kylian foarte bun. El este un lider. Apoi, există trei tipuri de leadership: fizic, tehnic și mai mult mental sau expresiv.

Dacă unii dintre voi au fost îngrijorați pentru că Paul Pogba nu era acolo, vă asigur că sunt alții care știu să vorbească.

ADVERTISEMENT

Kylian nu va vorbi prea mult, dar, prin ceea ce face, este o locomotivă pe teren”, a mai spus Didier Deschamps în cadrul unei conferințe de presă.

  • 160.000.000 de euro este cota de piață a lui Kylian Mbappe, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT