Fotbal international

Probleme pentru Leo Messi. Tatăl starului Barcelonei, arestat pentru accident rutier

05.04.2019 | 11:42
Probleme pentru Leo Messi Tatal starului Barcelonei arestat pentru accident rutier

Probleme pentru Leo Messi, înaintea a două examene foarte importante pentru acest sezon: meciul cu Atletico Madrid de sâmbătă, care poate decide titlul în La Liga și apropiata confruntare cu Manchester United în sferturile de finală ale Champions League. Vedeta catalanilor, autorul unor performanțe în ultima vreme demne de Cartea Recordurilor, nu are nici o problemă de sănătate, dar a primit o veste proastă din Argentina.

Tatăl lui Leo Messi dus la poliție după ce a lovit cu mașina un motociclist

Tatăl său, Jorge Messi, a lovit cu mașina un motociclist și a fost arestat pentru câteva ore, după care a fost eliberat, dar cazul nu s-a oprit aici. Messi senior trebuie să aștepte acum prognoza medicilor în privința rănilor suferite de tânărul pe care l-a lovit și în funcție de gravitatea lor se va ști dacă se va acționa în instanță sau totul se va rezolva pe cale amiabilă, pe baza unei compensații financiare.

Incidentul a avut loc în noaptea de joi spre vineri la Rosario, localitatea natală a lui Leo Messi. La o intersecție, BMW-ul condus de Jorge Messi a lovit un motociclist care circula regulamentar. Tânărul a fost imediat dus la spital și supus unor investigații amănunțite. Pentru moment nu se cunoaște gravitatea leziunilor, medicii recomandând să rămână sub observație.

Leo Messi e îngrijorat de situația tatălui său. Acesta este locul unde Messi senior a lovit cu mașina un motociclist
Leo Messi e îngrijorat de situația tatălui său. Acesta este locul unde Messi senior a lovit cu mașina un motociclist

 

Jorge Messi la volan după accident
Jorge Messi la volan după accident

Victima este un fan al lui Leo Messi

Tatăl jucătorului a fost dus la  secția de poliție, fără a fi însă încătușat, cînd polițiștii au văzut despre cine este vorba și a fost supus unei test de alcoolemie, fără ca rezultatul acestuia să fie dezvăluit presei. După câteva ore avocații familiei Messi au reușit să îl elibereze, cu condiția ca Messi senior să rămână la dispoziția organelor legii în funcție de evoluția stării de sănătate a victimei.

Leo Messi a primit vestea înaintea meciului cu Atletico Madrid. În imagine, în dreapta, tatăl lui Messi dus la secția de poliție
Leo Messi a primit vestea înaintea meciului cu Atletico Madrid. În imagine, în dreapta, tatăl lui Messi dus la secția de poliție

Din ultimele informații apărute în cotidianul sportiv, tânărul accidentat, despre care se știe doar că îl cheamă Rodrigo, ar fi suferit totuși doar răni ușoare și că auzind că autorul accidentului este tatăl jucătorului pe care îl idolatrizează nu dorește să deschidă acțiune penală împotriva lui Jorge Messi. care astfel ar putea scăpa dintr-o situație dificilă doar cu suspendarea permisului pe o perioadă de timp.