Life

Tatăl lui Livian de la Puterea dragostei îi păcălește pe internauți? „Au vrut să mă omoare”

30.10.2020 | 17:17
Tatal lui Livian de la Puterea dragostei ii pacaleste pe internauti Au vrut sa ma omoare
Tatăl lui Livian de la Puterea dragostei îi păcălește pe internauți? „Au vrut să mă omoare” Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Nelson Mondialu, tatăl lui Livian de la „Puterea dragostei”, susține că a fost jefuit și bătut de tâlhari. Bărbatul apare într-o înregistrare video pe YouTube și se plânge de dureri și de recentele întâmplări, care, spune el, l-au lăsat fără dinți. 

Nu este primul videoclip în care acesta s-a văitat de presupusa bătaie. El a apărut și zilele pe TikTok cu o vânătaie pe unul dintre obraji. Respectiva echimoză pare mai degrabă o pată de negreală, iar în filmarea apărută astăzi a dispărut cu desăvârșire.

ADVERTISEMENT

Toată această poveste este copia fidelă a uneia care a avut loc la începutul acestei luni, doar că prima a avut drept protagoniști 5 hoți, iar în cea despre care vorbim acum 2 dintre ei s-au retras și Nelson ar fi fost bătut doar de 3 indivizi.

Nelson Mondialu, acuză că a fost bătut până la inconștiență cu zâmbetul pe buze

Nelson Mondialul
Nelson Mondialul cu o vânătaie pe față
Sursa foto: Wowbiz.ro

Videoclipul apărut astăzi pe Yotube pare o parodie sau un moment eșuat de comedie. Bărbatul acuză lovituri puternice, dar o face zâmbind și mișcându-se mult prea lejer pentru un om care ar avea două coaste fracturate. Bandajele pe care le are aplicate la nivelul feței sunt gata să pice la fiecare mișcare bruscă. Vânătaia de pe față a dispărut, dar au apărut pansamente în locuri în care inițial nu avea nimic. Vezi imagini aici.

ADVERTISEMENT

„A plecat conașa să-mi scoată analizele, că am și două coaste fracturate. Să știți că nu mă las până nu îi bag în pușcărie. Trei inși au sărit pe mine. Nu știu ce mi-au făcut medicii, că am fost inconștient”, spune el, cu zâmbetul pe buze și gestigulând energic pentru a sugera internauților violența cu care a fost lovit.

„Nu imi era frică de ei, dar au venit de la spate. Unul o venit, m-a bătut pe umăr și mi-a spus „Domnu?”și celălalt mi-a dat cu lopata în cap. Am urmele de la cuiele din lopată. Apoi altul mi-a dat cu cotul la tâmplă. A vrut să mă omoare, dar am avut succes. N-am apucat să dau nici măcar una înapoi.

ADVERTISEMENT

Am fost abuzat..Nu pot să vorbesc. Mi-a dat cu piciorul în gură. M-o prins așa de pe voleu. Poc. Mi-a rupt dinții. Nu mai pot să mănânc. M-o bătut. Doamne, te rog frumos ajută Poliția Română să-i bage pe aia la pușcărie”, a mai spus el, vorbind ceva mai bine decât declara.

Nu știm sigur dacă și-a pierdut dinții în urma lopeții pe care susține că a primit-o sau a picioarelor încasate în zona bucală, dar un singur lucru e cert: celebra lui dantură a dispărut cu desăvârșire.

ADVERTISEMENT

Nici internauții care îi urmăresc activitatea pe YouTube nu s-au lăsat înșelați de spectacolul ieftin pe care tatăl lui Livian l-a distribut pe internet: „cine pune botul la vrăjeală asta ieftină este un mare…”, „manevra, dacă îți dădea un șpiț în gura îți spărgea buzele”, „Nelson cum a fost la dentist, întreb pentru un prieten?”, „un nas rupt nu așa se bandajează!!joci teatru ieftin!” sau „nu a fost bătut, acest video este făcut înainte ca tata Nelson să își pună dinții la valoare!! tata Nelson, caz rezolvat..ai avut ceva bine gândit din timp, te pup!”, sunt părerile celor pe care nu i-a impresionat talentul actoricesc al bărbatului.

ADVERTISEMENT