Fotbal international

Tatăl lui Mbappe sare în apărarea starului! Unde va juca vedeta celor de la PSG: “Suntem în discuții”

07.12.2020 | 21:21
Tatal lui Mbappe sare in apararea starului Unde va juca vedeta celor de la PSG Suntem in discutii
ADVERTISEMENT

Wilfrid Mbappe, tatăl lui Kylian, a răspuns comentariilor negative legate de forma de moment a vedetei lui PSG și a vorbit despre viitorul băiatului său în tricoul campioanei din Franța. 

Kylian Mbappe (21 de ani) a reușit golul cu numărul 100 la PSG, în jocul cu Montpellier, din etapa a 13-a a campionatului Franței, câștigat de PSG cu 3-1.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cel mai costisitor fotbalist din lume se află într-o scădere de formă, iar asta a produs un val de comentarii negative la adresa jucătorului din Franța.

”Discuțiile cu Mbappe au avansat mult”

Tatăl jucătorului, Wilfrid Mbappe, a spus că băiatul lui nu traversează cea mai bună perioadă, însă le-a dat asigurări celor care l-au criticat că nu sunt motive de îngrijorare:

ADVERTISEMENT

“Performanța sa este mai puțin bună, dar nu este ceea ce oamenii vor să credem. Dacă trebuie să ne facem griji pentru jucători de talia lui Kylian, va trebui să ne îngrijorăm pentru mulți alți jucători”, a zis Wilfrid Mbappe, conform sport.es.

PSG, prin vocea directorului sportiv Leonardo, a spus că este gata să-i propună o nouă înțelegere lui Kylian Mbappe. “Suntem în discuții. Noi vrem să negociem, el de asemenea cred că își dorește acest lucru. Acum este momentul să ne prezentăm planul de viitor. Discuțiile cu Mbappe au avansat mult în ultimele zece zile”, a declarat Leonardo.

ADVERTISEMENT

180 de milioane de euro valorează starul francez

Mbappe are o înțelegere cu PSG valabilă până în vara lui 2022. Francezul este pe lista celor de la Real Madrid. Tatăl jucătorului a ținut să pună capăt speculațiilor legate de transferul băiatului său:

“Nu ne pot deranja zvonurile pentru că el joacă într-o echipă grozavă și este înconjurat de jucători mari. Acest lucru îi permite să se apropie de visurile și ambțiile sale”, a spus Wilfrid Mbappe. Kylian Mbappe putea ajunge la FC Barcelona.

ADVERTISEMENT

Mbappe se află pe locul patru în clasamentul celor mai buni marcatori din istoria lui PSG, la egalitate cu Dominique Rocheteau. Jucătorul din Franța este întrecut numai de Pauleta (109 goluri), Zlatan Ibrahimovic (156 de goluri) și Edinson Cavani (200 de goluri). La 180 de milioane de euro este cotat Kylian Mbappe, potrivit Transfermarkt. Francezul își dorește să joace pentru Real Madrid.

 

ADVERTISEMENT