Life

Tatăl lui Meghan Markle a suferit un atac cerebral. Thomas, internat de urgență. În ce stare se află

Tatăl lui Meghan Markle și-ar fi pierdut capacitatea de a vorbi după ce a suferit un atac vascular cerebral, înainte de o călătorie în Anglia. Iată care este starea lui de sănătate.
25.05.2022 | 11:09
Tatal lui Meghan Markle a suferit un atac cerebral Thomas internat de urgenta In ce stare se afla
Tatăl lui Meghan Markle a suferit un atac cerebral. foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Meghan Markle ar fi suferit un accident vascular cerebral major. Acesta primește tratament de urgență într-un spital american.

Tatăl lui Meghan Markle a suferit un atac cerebral

În urma accidentului vascular cerebral suferit, tatăl ducesei și-a pierdut abilitatea de a vorbi. Peste doar câteva zile, Thomas Markle urma să participe la Jubileul de Platină al reginei, scrie Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Prea multe detalii despre starea sa de sănătate nu se cunosc. Totuși, ceea ce știm până la acest moment este faptul că tatăl lui Meghan Markle primește tratament medical de urgență, fiind internat în spital american.

Vestea a fost dată de jurnalistul Dan Wootton, cel care trebuia să îl aibă ca invitat pe Thomas Markle, pentru a sărbători al 70-lea ani în care regina Elisabeta a II-a se află pe tron, în emisiunea prezentată de acesta, într-o ediție specială.

ADVERTISEMENT

De altfel, aceasta ar fi fost prima dată când tatăl ducesei Meghan Markle ar fi vizitat Castelul Windsor.

Vizita lui Thomas Markle la castel se amână. Acuzațiile aduse de fiica sa ducesei

Totuși, acest lucru nu va mai fi posibil având în vedere starea de sănătate precară a lui Thomas Markle și în niciun caz tatăl ducesei nu va putea călători în Anglia pentru a lua parte la mult așteptatul eveniment.

ADVERTISEMENT

Același lucru s-a întâmplat, din păcate, și când a fost nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, tatăl ducesei fiind internat în spital din cauza problemelor sale de sănătate.

Fiica acestuia, Samantha Markle a transmis că Thomas se recuperează și are nevoie de odihnă. Aceasta a acuzat-o pe Meghan Markle de nepăsare.

ADVERTISEMENT

“Tatăl meu se recuperează în spital. Cerem intimitate pentru familie, pentru sănătatea și bunăstarea lui. El are nevoie de liniște și odihnă. Dumnezeu să-l ajute. Ne rugăm. Are nevoie doar de odihnă.

Este o mascaradă cât de mult a fost torturat și prin câte a trebuit să treacă datorită nepăsării surorii mele în ultimii ani. Este de neiertat”, a povestit aceasta.

Thomas Markle mai poate comunica cu familia sa doar prin mesaje, deoarece nu poate vorbi.

ADVERTISEMENT