Life

Tatăl lui Meghan Markle nu își apără fata celebră nici măcar acum. E uluitor ce crede despre rasism: “O întrebare prostească”

10.03.2021 | 14:13
Tatal lui Meghan Markle nu isi apara fata celebra nici macar acum E uluitor ce crede despre rasism O intrebare prosteasca
Thomas Markle nu i-a luat deloc apărarea fiicei sale celebre după interviul controversat (sursă foto: Dailymail)
ADVERTISEMENT

Thomas Markle a decis să vorbească liber despre controversele iscate de către fiica lui, în interviul oferit celebrei Oprah Winfrey. Tatăl lui Meghan Markle nu i-a luat apărarea nici măcar în prezent, după ce au ieșit la iveală probleme grave, cu care fosta actriță s-a confruntat după ce a intrat în familia regală britanică.

Fosta ducesă a semnalat situații fără precedent în interiorul Casei Regale din Anglia și a susținut și că nu a fost lăsată să primească ajutorul necesar, pentru a se trata când a avut gânduri suicidale.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Meghan Markle a decis să poarte la rândul lui o discuție cu presa din Marea Britanie. Bărbatul de 76 de ani a povestit că nu și-a mai auzit fiica de patru ani de zile, de când a avut loc nunta acesteia cu Harry, în 2018. Ultimul schimb de replici dintre cei doi, tată și fiică, a avut loc printr-o serie de mesaje.

Ce crede tatăl lui Meghan Markle despre acuzațiile de rasism formulate de fiica lui celebră

Thomas Markle s-a arătat de curând profund îngrijorat, după lansarea de luni a interviului de pe postul american de televiziune CBS. După ce a urmărit îndeaproape respectivele imagini, bărbatul a decis să rupă tăcerea și a acordat, la rândul său, un interviul pentru emisiunea “Good Morning Britain”, de pe postul ITV.

ADVERTISEMENT

Thomas Markle a susținut, printre altele, că familia regală din Anglia nu este deloc rasistă. Totodată, în ceea ce-l privește pe nepotul său, Archie, bărbatul a dorit să sublinieze că întrebările legate de culoarea pielii micuțului nu ar avea legătură cu ura rasială, ci ar reprezenta doar “O întrebare prostească”.

Bărbatul a confirmat însă că fiica lui, în vârstă de 39 de ani, a fost întrebată despre un asemenea detaliu sensibil de către un membru al Casei Regale, dar nu a dorit să facă public vreun nume.

ADVERTISEMENT

“Am un mare respect pentru membrii familiei regale şi nu cred deloc că familia regală britanică este rasistă. Nu cred că britanicii sunt rasişti, cred că cei din Los Angeles sunt rasişti, California este rasistă, dar nu cred că britanicii sunt rasişti.

Tatăl lui Meghan Markle nu își apără fiica celebră nici măcar acum. E uluitor ce crede despre rasism O întrebare prostească
Thomas Markle a dat detalii despre acuzațiile rasiste formulate de către Meghan (sursă foto: Dailymail)

(…) Detaliul acela despre ce culoare va avea bebeluşul sau cât de închisă va fi pielea lui, bănuiesc şi sper că era doar o întrebare prostească rostită de cineva. Ar putea fi vorba despre cineva care a pus o întrebare prostească mai degrabă, decât despre un rasist absolut”, a susținut Thomas Markle, în interviul pentru “Good Morning Britain”.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Meghan a mai fost întrebat și ce părere are despre toate neregulile semnalate în interviul lansat pe postul de televiziune CBS. Bărbatul a reușit și odată cu această curiozitate să uimească, când a susținut că fiica lui și Prințul Harry ar fi trebuit “să mai aștepte ţinând cont de vârsta Reginei şi de vârsta prinţului Philip” până să facă toate aceste remarci în mod public, dar și că foștii duci de Sussex “au exagerat prea tare”.

De ce nu mai vorbește Meghan cu tatăl ei

Ruptura dintre Meghan Markle și tatăl său s-a produs în luna mai din 2018, chiar înainte ca vedeta americană să îmbrace rochia de mireasă. Nunta cu Prințul Harry pare să îi fi îndepărtat, pe cei doi, tată și fiică, mai ales că în acea perioadă Thomas Markle a fost nevoit să stea în spital, din pricina unui infarct suferit.

În plus, este cunoscut că fosta ducesă nu a dorit să îi mai vorbească bărbatului după ce s-a supărat foarte tare deoarece acesta vorbea mult prea mult cu presa. Tatăl ei a oferit peste 100 de interviuri în care și-a exprimat părerile, deși fusese rugat în nenumărate rânduri să nu mai apeleze la asemenea manevre. Întreaga situație a dus la un scandal între cei doi, înainte de nunta regală, în care a intervenit și Harry, care la rândul lui își avertizase socrul să nu mai vorbească cu presa.

Tatăl lui Meghan Markle nu își apără fiica celebră nici măcar acum. E uluitor ce crede despre rasism O întrebare prostească
Meghan Markle a început să plângă când i-a povestit celebrei Oprah Winfrey prin ce a trecut (sursă foto: Dailymail)

Thomas Markle nu a fost prezent la nunta lor și din motivul infarctului pe care îl suferise. Deși trebuia să o conducă pe fosta actrița în fața altarului, a preferat să se recupereze și să rămână într-un spital.

“Fetița mea arată superb și pare atât de fericită! Mi-aș dorit să fi fost și eu acolo (n.r.: la nunta regală). Le urez toată fericirea din lumea și toată iubirea mea”, susținea Thomas Markle, în 2018, potrivit publicației Mirror.

ADVERTISEMENT