Sport
notix pixel id

Continuă duelul de la distanță dintre Cristiano Ronaldo și Messi. Mesajul ironic postat de tatăl septuplului Balon de Aur. Foto

Jorge Messi, tatăl lui Lionel Messi, a răspuns ferm după ce Cristiano Ronaldo a insinuat că merita să câștige Balonul de Aur mai mult decât argentinianul în 2021.
01.12.2021 | 19:57
Continuă duelul de la distanță dintre Cristiano Ronaldo și Messi. Mesajul ironic postat de tatăl septuplului Balon de Aur. Foto
Continuă duelul de la distanță dintre Cristiano Ronaldo și Messi. Mesajul ironic postat de tatăl septuplului Balon de Aur. Foto (Instagram Jorge Messi)
ADVERTISEMENT

Jorge Messi nu a rămas indiferent după ce Cristiano Ronaldo a dat de înțeles că ar fi fost mai îndreptățit chiar și decât Leo Messi să primească titlul de cel mai bun fotbalist al anului.

Cristiano Ronaldo a încheiat pe locul 6 în ancheta France Football, aceasta fiind cea mai slabă clasare din istorie a lusitanului care are în vitrină cinci Baloane de Aur.

Tătăl lui Lionel Messi, replică pentru Cristiano Ronaldo

Atacantul lui Manchester United a comentat scurt și la obiect, „Fapte!”, la o postare de pe Instagram, care înșiruia motivele pentru care el a fost numărul 1 în 2021.

ADVERTISEMENT

Replica a venit imediat din partea familiei Messi, mai exact a tatălui și impresarului fotbalistului, Jorge, care a postat pe Instagram o fotografie cu un mesaj sugestiv.

„Bla, bla, bla… Continuați!”, a scris Jorge Messi, în dreptul unei poze în care Leo ține în mână Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Jorge Messi (@jorge.sole)

Agentul lui Robert Lewandowski a criticat și el decizia ca Messi să primească Balonul de Aur

Deși Cristiano Ronaldo visa probabil la cel de-al șaselea Balon de Aur, multă lume l-a văzut adevăratul câștigător pe Robert Lewandowski. Multă lume a fost indignată că trofeul n-a ajuns la polonez, în frunte cu agentul Pini Zahavi.

„Îl felicit pe Leo Messi, un jucător impresionant și un fotbalist legendar, dar Balonul de Aur 2021 nu îi aparține, nu de această dată.

ADVERTISEMENT

Balonul de Aur îi aparține lui Robert Lewandowski. Nu a fost furat, dar el este jucătorul care îl merita.

Nu este de mirare că sute de milioane de fani sunt de părere că rezultatul prestigiosului eveniment fotbalistic este unul greu de crezut.

ADVERTISEMENT

Ziua de luni ar fi trebuit să se încheie cu Robert celebrând primul său Balon de Aur”, a declarat Pini Zahavi, agentul lui Robert Lewandowski.

Lewandowski a trebuit să se consoleze cu locul al doilea în ierarhia pentru Balonul de Aur și cu titlul de „cel mai bun atacant al anului”. France Football ia însă în calcul să îi acorde și Balonul de Aur, dar pentru anul 2020, atunci când ceremonia de decernare n-a avut loc din cauza pandemiei.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik