Life

Tatăl lui Mihai Petre a murit din cauza unei boli crunte. Drama neştiută din viaţa concurentului de la Asia Express

Tatăl lui Mihai Petre a murit din cauza unei boli crunte. Concurentul de la Asia Express a trăit o dramă cumplită.
18.10.2021 | 14:49
Tatal lui Mihai Petre a murit din cauza unei boli crunte Drama nestiuta din viata concurentului de la Asia Express
Tatăl lui Mihai Petre a murit din cauza unei boli crunte. Drama neştiută din viaţa concurentului de la Asia Express. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mihai Petre este unul dintre cei mai apreciați dansatori din showbiz, însă puțini știu prin ce dramă a trecut concurentul de la Asia Express atunci când tatăl lui a murit.

Fostul jurat de la Pro TV și-a pierdut tatăl pe când acesta avea doar 53 de ani. Cu ceva timp în urmă, mama lui Mihai Petre a vorbit despre această tragedie din familia lor.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Mihai Petre a murit din cauza unei boli crunte. Drama neştiută din viaţa concurentului de la Asia Express

Mihai Petre dansează încă din copilărie, însă în 2006 a devenit celebru, atunci când s-a alăturat juraților de la Dansez pentru tine. Este unul dintre cei mai apreciați dansatori acum, însă nu a avut o viață ușoară.

Deși acum este fericit și are o familie frumoasă, Mihai Petre are o dramă de familie de care puțini știu. Fostul jurat de la Românii au talent și-a pierdut tatăl în urmă cu 16 ani din cauza unei boli necruțătoare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, tatăl lui Mihai Petre a fost răpus de cancer pulmonar în 2005. Acela a fost ultimul an în care Marian Petre și-a văzut fiul dansând.

„Noi am fost tot timpul o familie unită, ne-am înțeles din priviri. Iar pentru Marian, Mihai și Alina reprezentau totul. Boala asta necruțătoare care a luat milioane de oameni (n.r. cancerul) a căzut ca un trăsnet.

ADVERTISEMENT

Îmi aduc aminte că am mers cu Marian pentru un consult de rutină, pentru ca în final doctorii să ne dea cumplita veste: cancer pulmonar.

Nu ne venea să credem! Parcă trăiam un coșmar. Din păcate, boala a evoluat galopant, iar în câteva luni s-a prăpădit”, a povestit Coca Petre, mama lui Mihai Petre, pentru wowbiz.ro, cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat înainte ca Mihai Petre să-și piardă tatăl

Coca Petre își amintește perfect ziua în care și-a pierdut partenerul de viață și tatăl copiilor ei. Marian Petre era foarte fericit atunci când își vedea fiul pe ringul de dans. 

Înainte ca tatăl său să fie răpus de boală, Mihai Petre era plecat prin țară, la un spectacol. Cu o zi înainte de tragedie, fostul jurat l-a sunat pe tatăl său, însă a răspuns mama lui, ca să nu-l trezească. A doua zi, acesta s-a stins.

”Era cel mai fericit când îl vedea pe Mihai pe ringul de dans. A fost ultimul spectacol pe care l-a văzut cu el. Pe data de 11 aprilie el a plecat dintre noi. Îmi aduc aminte absolut toate detaliile acelor zile. Cu o zi înainte ca el să moară, Mihai era plecat cu un spectacol în țară.

Știu că în data de 10 aprilie (n.r. 2005) Mihai a sunat pe telefonul lui Marian. Am răspuns eu, pentru că el dormea. I-am spus că se odihnește și m-a rugat să nu-l trezesc. A doua zi, dimineața, soțul meu a fost răpus de boală.

Azi, în familie, când vorbim despre el, se așterne un fel de liniște în sufletul fiecăruia dintre noi. Știm că de acolo, de Sus, el ne veghează și ne ocrotește cu bunătatea lui”, a mai spus Coca Petre.

ADVERTISEMENT