Premier League

Tatăl lui Moise Kean, noul transfer al lui Everton, l-a părăsit pe acesta când era copil. Acum le cere două tractoare celor de la Juventus!

04.08.2019 | 18:22
Tatal lui Moise Kean noul transfer al lui Everton la parasit pe acesta cand era copil Acum le cere doua tractoare celor de la Juventus

Moise Kean a fost transferat surprinzător de Everton de la Juventus pentru 35 de milioane de euroînsă povestea de viață a acestuia este mult mai surprinzătoare. Tatăl său l-a abandonat când acesta era copil, iar acum a declarat că Juventus îi datorează două tractoare, pentru că el este cel care și-a convins fiul să rămână la campioana Italiei în detrimentul unei aventuri în străinătate.

Tatăl lui Moise Kean l-a părăsit când acesta era copil, iar acum cere două tractoare lui Juventus pentru fiul său

Moise Kean s-a născut pe 28 februarie 2000 în provincia Vercelli din Italia. Când era copil, tatăl său a divorțat de mama lui și nu l-a mai interesat de viața acestora. De când fiul său a devenit un fotbalist important și văzut ca un mare talent în Italia, Biorou Kean, tatăl său, le-a cerut două tractoare celor de la Juventus, acesta susținând că decizia lui Moise Kean de a rămâne în Italia și de a nu pleca în străinătate i se datorează în totalitate lui, iar pentru acest lucru se simte îndreptățit să ceară o răsplată de la oficialii lui Juventus.

După debutul fiului său la naționala Italiei, acesta a avut mai multe apariții la televizor în care a declarat că: Mama lui Moise şi eu suntem despărţiţi şi ea, în trecut, a vrut să-l ducă în Anglia să joace. M-am dus la conducătorii lui Juventus şi le-am spus că o să-l conving să rămână în Italia. În schimb, îmi doream două tractoare. Cei din club mi-au spus că nu va fi nicio problemă, dar nici până acum nu mi-au dat ce mi-au promis. Nici bilete la meciuri nu mai primesc. Îmi doresc ca Moise să joace la Juventus pentru totdeauna, echipa asta e în sângele meu. L-am trimis la Juventus pentru că sunt fanul echipei”

Replica lui Moise Kean pentru tatăl său: „Să nu uiți cine îți punea mâncarea pe masă”

După meciurile jucate în preliminariile Campionatului European pentru Italia, împotriva Finlandei și Liechtensteinului în care a înscris două goluri, atacantul de 19 ani i-a dat o replică dură tatălui său pe contul personal de Instagram: „Tractoare?? Habar nu am despre ce vorbeşti. Dacă sunt omul de azi, trebuie să-i mulţumesc mamai mele şi cu asta am spus totul. Să nu uiţi cine îţi punea mâncarea pe masă”, a scris acesta.

În acest moment Moise Kean este noul jucător al lui Everton, el fiind tranferat pentru 35.000.000 de euro, în unul dintre cele mai surprinzătoare transferuri din această vară. Puștiul de 19 ani a debutat în Serie A pentru Juventus la vârsta de 16 ani și 265 de zile, într-un meci împotriva celor de la Pescara. De atunci, atacantul a strâns 21 de meciuri pentru campioana Italiei, reușind să înscrie 8 goluri și să ofere o pasă decisivă.

Moise Kean Juventus
Tatăl lui Moise Kean, noul transfer al lui Everton, l-a părăsit pe acesta când era copil. Acum le cere două tractoare celor de la Juventus!

Mama fotbalistului și-a dat demisia când acesta a semnat cu Juventus

Mama atacantului a povestit o întâmplare fericită din viața sa, atunci când Moise Kean a semnat primul său contract de fotbalist profesionist cu Juventus: „Aveam foarte puțini bani, dar într-o dimineață, la ora 05:00, m-am trezit cu un telefon din partea lui. L-am întrebat ce s-a întâmplat și mi-a zis că are o surpriză pentru mine. ‘Nu-mi spune că ai semnat cu Juventus. Ba da și începând de astăzi vreau să-ți dai demisia și să vii să locuiești cu mine la Torino’ ”, a relatat aceasta.

Mama acestuia, Isabelle Kean, a fost femeie de serviciu și l-a crescut pe el și fratele său Giovanni de una singură, după ce soțul ei i-a părăsit. Moise Kean este foarte recunoscător pentru eforturile depuse de mama sa în perioada când acesta era mic și din acest motiv vrea să-i ofere o viață bună, atât ei cât și fratelui său.

  • 40.000.000 de euro este cota de piață a lui Moise Kean, conform Transfermarkt