Fotbal international

Tatăl lui Neymar a decis ce se întâmplă cu transferul brazilianului la Real Madrid! Anunţul momentului în Franţa

24.02.2019 | 15:57
Tatăl lui Neymar a decis ce se întâmplă cu transferul brazilianului la Real Madrid

Tatăl lui Neymar a decis ce se întâmplă cu transferul brazilianului la Real Madrid. Atacantul de 27 de ani este ţinta numărul 1 pentru Florentino Perez, însă Neymar Da Silva le închide uşa în nas oficialilor clubului de pe “Santiago Bernabeu”. Impresarul fotbalistului, dar şi preşedintele lui PSG au declarat că nu se pune problema ca Neymar să plece în vară la vreo echipă.

“Neymar nu va merge la Real Madrid”, a declarat Neymar Da Silva. Tătăl şi impresarul fotbalistului de 27 de ani a susţinut că fiul său nu a plecat de Barcelona pentru că era în umbra lui Lionel Messi. “Fiul meu nu a plecat de la Barcelona pentru că era umbrit de Messi. Când a fost sunat de cei de la PSG şi i-au transmis că vor o nouă stea în echipă, am luat imediat în calcul oferta”, a mai precizat tatăl lui Neymar.

Tatăl lui Neymar şi preşedintele lui PSG neagă un posibil transfer al brazilianului la Real Madrid

Tatăl lui Neymar şi Nasser Al-Khelaifi, preşedintele lui PSG, neagă un posibil transfer al brazilianului la Real Madrid. Oficialul campioanei Franţei a susţinut că atacantul de 27 de ani nu este de vânzare, la fel întâmplându-se şi în cazul lui Kylian Mbappe.

Tatăl lui Neymar a decis ce se întâmplă cu transferul brazilianului la Real Madrid. Anunţul de ultimă oră din Franţa
Tatăl lui Neymar a decis ce se întâmplă cu transferul brazilianului la Real Madrid. Anunţul de ultimă oră din Franţa

“Real Madrid ştie foarte bine că Neymar nu este de vânzare şi că jucătorul nu va pleca de la PSG în vară. Avem o relaţie fantastică cu Neymar şi tatăl lui, iar asta va dura pentru mult timp. Neymar și Mbappe nu rămân 100%, rămân 2000%! Mass-media, în special cea din Franța, a anunțat că vom fi nevoiți să-i vinem pe Neymar sau pe Kylian la vară. Vreau să vă confirm că amândoi rămân aici”, a susţinut Nasser Al-Khelaifi. Neymar se reface după accidentarea suferită în ianuarie, iar oficialii clubului de pe “Parc des Princes” aşteaptă ca brazilianul să revină pe teren la mijlocul lunii martie.