Fotbal international

Tatăl lui Neymar a ieşit la atac după accidentarea brazilianului: “Să-i ia naiba pe toţi”

26.01.2019 | 17:04
Tatal lui Neymar a iesit la atac dupa accidentarea brazilianului Sai ia naiba pe toti

Tatăl lui Neymar a ieşit la atac după accidentarea brazilianului în meciul PSG – Strasbourg 2-0, partidă care s-a disputat în 16-imile din Cupa Franţei. Atacantul parizienilor a părăsit terenul după un duel cu unul dintre adversari, iar medici au anunţat că fotbalistul a suferit o leziune la al cincilea metatarsian al piciorului drept, loc unde s-a accidentat şi în timpul sezonului trecut.

Imediat după meciul din Cupa Franţei, Thierry Laurey, antrenorul lui Strasbourg, l-a ironizat pe Neymar. “Dacă râde de adversari cu fentele sale și cu pasele pe la spate, atunci să-și asume și posibilele repercusiuni”, a declarat tehnicianul de 54 de ani. La scurt timp după această declaraţie, Neymar Santos Sr. a postat un mesaj pe contul de Instagram în care i-a atacat pe cei care îl ironizează pe fiul său.

Tatăl lui Neymar a ieşit la atac după accidentarea brazilianului: “Putea ajunge în scaun cu rotile”

Tatăl lui Neymar a ieşit la atac după accidentarea brazilianului, în condiţiile în care starul lui PSG ar putea să absenteze până la finalul sezonului. “Patru faulturi la rând în aceeași fază, până a fost dezechibrat. Așa s-a accidentat. Dacă băiatul meu cade, plonjează în piscină. Dacă se protejează de faulturi, simulează. Dar arbitrul trebuie să protejeze un jucător de o lovitură ca cea din 2014 (n.r. Neymar a fost accidentat de Zuniga în sferturile de finală de la CM din Brazilia). O intrare total disproporționată, fără logică. Atunci, fiul meu putea sfârși într-un scaun cu rotile. A fost norocos. Îi mulțumim lui Dumnezeu că nu s-a întâmplat și am continuat. Mulți susțin că Neymar primește ce merită. Să vă ia naiba pe toţi”, a fost mesajul dur postat de tatăl lui Neymar pe contul personal de Instagram.

Tatăl lui Neymar a ieşit la atac după accidentarea brazilianului. Ce mesaj a postat
Tatăl lui Neymar a ieşit la atac după accidentarea brazilianului. Ce mesaj a postat

În sezonul trecut, Neymar a suferit o accidentare similară la al cincilea metatarsian al piciorului drept şi a fost nevoit să se opereze. Cu toate acestea, fotbalistul de 26 de ani a revenit la timp pentru a participa alături de echipa naţională a Braziliei la Campionatul Mondial din Rusia.