Fotbal international

Tatăl lui Neymar îl atacă pe arbitru după accidentarea starului: ”Exces de violenţă”

14.12.2020 | 15:31
Tatal lui Neymar il ataca pe arbitru dupa accidentarea starului Exces de violenta
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Neymar a transmis un mesaj plin de furie pe rețelele sociale, după ce băiatul său a fost accidentat de Thiago Mendes în derby-ul dintre PSG și Olympique Lyon.

În timpul suplimentar al partidei de la Paris, câștigată de Lyon cu 1-0, brazilianul a fost faultat de Thiago Mendes, vârful lui PSG a fost scos pe targă de pe teren. Neymar a avut dureri la glezna stângă, dar și lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT

Mendes a luat inițial cartonașul galben, însă după ce centralul Benoit Bastien, care a arbitrat și partida Young Boys Berna – CFR Cluj, a văzut din nou faza cu ajutorul video arbitrajului, jucătorul a primit cartonașul roșu, în minutul 90+8.

”Până când victima va fi de vină?”

“Până când? Am vorbit atât de mult despre asta, am subliniat atât de mult acest exces de violenţă! De ce nu opreşti de la început, la primul, de ce să aştepţi 7, 8, 9 faulturi? Până când?

ADVERTISEMENT

Trebuie să ne uităm la VAR pentru a vedea că aceasta este o eliminare? Avem nevoie de VAR pentru a vedea o intervenţie atât de violentă? Trebuie cineva să fie rănit pentru a acţiona cu onestitate?

Nu luăm măsurile necesare pe tot parcursul meciului, timp în care Neymar a suferit tradiţionalele zeci de faulturi, mereu violente. Asta încurajează astfel de jucători şi de atitudini. Continuăm şi fotbalul va pierde foarte mult…

ADVERTISEMENT

Până când victima va fi de vină? Depinde de cine controlează jocul, de cine are oportunitatea să protejeze… ahhh … Ce putem face? Dumnezeu să aibă grijă de tine”, a postat Neymar senior, pe Instagram, conform lequipe.fr.

Neymar va afla luni cât de gravă e accidentarea

Fotbalistul lui Lyon i-a cerut scuze lui Neymar după partidă pe o rețea de socializare: “Se întâmplă greşeli. Dar sunt aici pentru a-i cere sincer iertare lui Neymar!”

ADVERTISEMENT

Starul formației din Paris va face luni niște investigații amănunțite pentru a se vedea cât de gravă este accidentarea pe care a suferit-o. Neymar a evoluat în șapte meciuri pentru PSG în actualul sezon din campionatul Franței și a marcat de trei ori. Brazilianul are șase reușite și în Liga Campionilor date pe parcursul a cinci meciuri. PSG vrea 100 de milioane de euro în schimbul brazilianului.

ADVERTISEMENT