Fotbal intern

Tatăl lui Neymar vine la FCSB – U Craiova. Prima imagine cu Neymar Sr, Pini Zahavi și Eusebio Di Francesco la București

31.03.2019 | 20:22
Neymar, starul lui PSG, alături de tatăl lui. Cel din urmă vine la FCSB - U Craiova

UPDATE / Tatăl lui Neymar și impresarul Pini Zahavi au venit la București. Foto Digisport. La meci a venit și Eusebio Di Francesco, fostul antrenor al Romei.

Tatăl lui Neymar a ajuns la București
Tatăl lui Neymar a ajuns la București

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova are loc azi, de la ora 20.30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, iar Neymar Santos Sr., tatăl starului lui PSG, vine pe Arena Națională pentru a-i vedea la treabă pe fotbaliștii celor două echipe.

Tatăl lui Neymar vine la FCSB – U Craiova

Conform gsp.ro, tatăl lui Neymar a fost invitat de Giovani Becali la duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova, un meci în care cele două formații se vor lupta pentru locul 2 din clasamentul play-off-ului Ligii 1 Betano. Înaintea derby-ului de pe Arena Națională, grupare antrenată de Devis Mangia are 29 de puncte, iar vicecampioana României are 28.

Neymar Santos Sr. nu este singurul invitat de gală la partida disputată de FCSB cu Universitatea Craiova. Giovani, vărul lui Gigi Becali, l-a invitat și pe controversatul Pini Zahavi, israelianul care a fost implicat în trasnferul lui Neymar de la Barcelona la PSG și care i-a mai reprezentat și pe Carlos Teve și Gonzalo Higuain, pe care i-a adus din Argentina la Real Madrid.

Pini Zahavi la un meci jucat de PSG

Impresari din Anglia, Italia și Vranța și-au anunțat prezența la derby

Neymar Santos Sr. și Pini Zahavi nu sunt sigurii oameni importanți din lumea fotbalului mondial care vor veni la derby-ul de pe Arena Națională.Surds citată anunță că la partidă și-au anunțat prezența impresari din Anglia, Italia și Franța.

Meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova se joacă pe Arena Națională, azi, de la ora 20.30, în etapa a 3-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Duelul dintre cele două echipe o să fie transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.