Life

Tatăl lui Nicos de la Puterea dragostei, dezvăluire neașteptată! Cu ce concurentă a întreținut raporturi intime

14.08.2020 | 15:51
Tatal lui Nicos de la Puterea dragostei dezvaluire neasteptata Cu ce concurenta a intretinut raporturi intime
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Nicos de la Puterea dragostei a avut o relație cu una dintre concurentele actualului sezon? Zi de zi apar tot mai multe informații care pun într-o lumină controversată viața și familia cântărețului din reality-show-ul de la Kanal D.

Tatăl lui Nicos de la Puterea dragostei confirmă că a avut ceva cu Mona

După ce s-a aflat că Giovanni, tatăl lui Nicolas, a avut o aventură cu actrița de filme pentru adulți Alina Plugaru, acum i-a apărut o altă fostă iubită, chiar una din fetele din concursul care se filmează în Istanbul, Turcia.

ADVERTISEMENT

Giovanni a recunoscut că a avut de-a face cu Mona, concurentă față de care a avut cuvinte grele de adresat.

Tatăl lui Nicos amenința de acum câteva zile că va rupe tăcerea și va face spune tot adevărul despre Mona. Pe internet au apărut mai multe imagini cu bruneta dansând împreună cu Nicos, iar în urma apariției acelor materiale video și foto, concurentul a răbufnit.

ADVERTISEMENT

„Nu ne-am pupat, ție ti-a plăcut de mine de la bun început. De doi ani de zile tu tragi de mine, să mă combin eu cu tine. N-am avut niciodată nimic cu el, nu m-am culcat cu el, nu-mi aduc aminte să ne fi sărutat vreodată. Nu am avut niciun act sexual cu el”, i-a spus Mona lui Nicos.

Nicos, jigniri pe bandă rulantă la adresa Monei: „Ești o dansatoare din Centrul Vechi, pe 100 de lei”

„Tu pentru mine ești o dansatoare din Centrul Vechi, care dansezi pe 100 de lei, eu în viața mea n-am să atârn după tine”, a fost replica jignitoare pe care i-a adresat-o băiatul.

ADVERTISEMENT

„Vezi că mă întreabă lumea pe Facebook dacă ai fost într-o relație cu tata, că îi ții mâna pe picior…”, a adăugat Nicos.

Tatăl concurentului de la Puterea dragostei a fost destul de celebru prin 1990, când făcea parte din trupa Elgi. Ion Dumitrescu, pe numele său real, a fost cuplat de-a lungul vremii cu mai multe tinerele care ulterior au devenit la rândul lor faimoase. Acum este rândul fiului său să guste din celebritate.

ADVERTISEMENT