Life

Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit. Ce probleme de sănătate avea bărbatul

Tatăl regretatului creator de modă, Răzvan Ciobanu, a murit. În urmă cu trei ani, bărbatul și-a îngropat fiul și de atunci era cuprins de durere. Ce probleme de sănătatea avea?
22.08.2022 | 12:36
Tatăl lui Răzvan Ciobanu a murit. Bărbatul suferea enorm după fiul său. Sursa foto: Instagram, facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Răzvan Ciobanu s-a stins din viață. Bărbatul a plecat din această lume în ziua de luni, 22 august. În urmă cu trei ani el și-a condus fiul pe ultimul drum.

A murit tatăl lui Răzvan Ciobanu. Cine a dat vestea decesului

Vestea că tatăl regretatului creator de modă a decedat a apărut pe pagina de Instagram a pensiunii pe care acesta o deținea împreună cu soția sa.

ADVERTISEMENT

”Drum lin printre stele”, a apărut la un Instastory al pensiunii, scrie Wowbiz.ro

Conform unor spuse ale apropiaților lui Răzvan Ciobanu, tatăl acestuia, dar și mama lui au fost profund afectați că și-au pierdut fiul. Tatăl designerului a avut și probleme de sănătate, la un moment dat fiind supus unei operații pe cord deschis.

 ”Sunt niște oameni simpli, care trec printr-o tragedie de nedescris. Tatăl lui Răzvan este bolnav, a trecut printr-o operație pe cord deschis”, spunea Laura Vicol, cea care a fost prietenă bună cu creatorul de modă.

ADVERTISEMENT

Cum a murit Răzvan Ciobanu. Creatorul de modă a intrat cu mașina în mai mulți copaci

Reamintim că Răzvan Ciobanu s-a stins din viață pe 29 aprilie 2019, într-un accident rutier. Se întorcea din Constanța și a intrat cu mașina în mai mulți copaci.

Pe litoral a fost la o petrecere, unde se crede că ar fi consumat substanțe interzise, mai ales că poliștilor le-a ieșit pozitiv testul rapid. În urma autopsiei, medicii legiști au ajuns la concluzia că decesul a survenit astfel:

ADVERTISEMENT

”S-a produs prin anemie acută, urmare a unui politraumatism cu ruptură de aortă cu hemoragie internă, ce a mai asociat ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală”, este menționat în raportul medicilor.

De asemenea, Răzvan Ciobanu nu conducea propria mașină, ci pe cea a unui prieten. La momentul teribilului accident era singur în autovehicul.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsuflețit al renumitului designer se află astăzi la Cimitirul Progresul din Capitală. Atunci când a plecat din această lume avea doar 43 de ani.

ADVERTISEMENT