Life

Tatăl lui Ștefan Ciuculescu, amenințări la adresa lui Sebi și Zanni de la Survivor România. Ce mesaje violente le-a transmis

15.05.2021 | 17:23
Tatal lui Stefan Ciuculescu amenintari la adresa lui Sebi si Zanni de la Survivor Romania Ce mesaje violente lea transmis
ADVERTISEMENT

Ștefan Ciuculescu a avut o ieșire neașteptată la adresa lui Sebi și a lui Zanni de la Survivor România, motiv pentru care tatăl său a transmis un mesaj șocant în mediul online. Bărbatul a lansat acuzații grave la adresa celor doi Faimoși de la Kanal D. 

Fostul portar de la Rapid București a fost apărat de figura paternă, care a considerat că a reacționat foarte bine la adresa colegilor săi de echipă și chiar îl încurajează pe aceasta să-și păstreze atitudinea pe care o are în competiția sportivă.

ADVERTISEMENT

Pe de cealaltă parte, tatăl Faimosului susține că Zanni și Sebi nu au deloc un comportament adecvat. Bărbatul a lansat amenințări la adresa celor doi concurenți de la Survivor România, pe care îi așteaptă la venirea acasă, direct pe aeroport.

Ștefan Ciuculescu, apărat de tatăl său. Sebi și Zanni de la Survivor România, în vizorul acestuia

„Eu, ca părinte, am considerat că nu este normal să votez. Am lăsat să voteze pe toți cei care se consideră implicați. Ștefan, te iubesc, ești copilul meu și ești, demn, cinstit și corect, indiferent de ceea ce spune unul și altul.

ADVERTISEMENT

Te așteptam acasă, oricum, oricând și în orice condiții. Cu blatiștii o rezolvam ulterior!!! (…) Prostovaneeee, ai belit… Îți promite un veteran. Dacă nu știi… o să îți explic!!. 

Doi arici… Vorba lui Culiță… vă aștept la ping-pong… Pe rând sau amândoi… Sunteți niște falși… îmbârligători… și panarame. Îmi doresc să vă perpelească Ștefan… așa cum meritați!!!

ADVERTISEMENT

Ștefan… ești copilul meu… Zani, Sebi, vă aștept pe Otopeni… pe rând.. unilateral… Oricum. Nu este un meci de box, dar cum rămâne cu blatiștii?? Cosmin… ce spui este ceea ce gândești?”, a scris tatăl lui Ștefan Ciuculescu pe Facebook, scrie wowbiz.ro.

Reacția tatălui lui Ștefan Ciuculescu a venit după ce fiul său a sărit la bătaie. Faimosul a fost pe punctul de a-l lovi pe Zanni, însă Sebi a intervenit pentru a-i îndepărta. Scandalul dintre ei a fost unul de amploare, Daniel Pavel intrând între ei pentru a-i despărți.

ADVERTISEMENT

Zanni este de părere că Ștefan face pe șeful și îi place să dea foarte multe ordine, tensiunile dintre ei fiind observate de câteva zile. Elena Marin este și ea implicată, mai ales că de patru luni este în conflict cu protejatul lui Alex Velea.

Ștefan și Sebastian au fost nominalizați pentru eliminare în primul Consiliu al săptămânii, ambii primind câte patru puncte din partea colegilor de la Survivor România.

Cine este Ștefan Ciuculescu de la Survivor România 2021

Ștefan Ciuculescu iubește sportul, de la vârsta de 7 ani dedicându-se fotbalului. Pasiunea aceasta este moștenită de la tatăl său, care la rândul său a fost fotbalist și arbitru. De altfel, și mama sa, Alina Ciuculescu, este campioană la spadă și floteră.

Faimosul a jucat la numeroase echipe, ultima fiind Rapid București, unde a fost portar. Concurentul de la Kanal D a acceptat provocarea pentru a-și depăși limitele, dar și pentru a avea o experiență inedită în palmares.

ADVERTISEMENT