Life

Tatăl lui Teo Trandafir, dărâmat din cauza bolii. “Am 80 de ani. A venit vremea să plec”

Ion Uță, tatăl lui Teo Trandafir, trece prin momente foarte dificile. Acesta este imobilizat la pat din cauza problemelor de sănătate pe care le are de ceva vreme.
16.03.2022 | 12:58
Tatal lui Teo Trandafir daramat din cauza bolii Am 80 de ani A venit vremea sa plec
Tatăl lui Teo Trandafir, dărâmat din cauza bolii
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Teo Trandafir traversează cea mai grea perioadă din viața sa. Din cauza bolii, acesta nu se mai poate mișca, iar acest lucru îl afectează cumplit.

Tatăl lui Teo Trandafir, dărâmat din cauza bolii. “Am 80 de ani. A venit vremea să plec”

Medicul Ion Uță, tatăl lui Teo Trandafir, se confruntă cu probleme grave de sănătate. În vârstă de 80 de ani, medicul este imobilizat la pat, iar acest lucru l-a dărâmat. Într-un interviu pentru Click, acesta a avut un mesaj emoționant. 

ADVERTISEMENT

“Eu sunt rău cu sistemul motor, nu pot să mai merg, să alerg! Ea mă întreabă mereu: tată, pot să fac ceva pentru tine? Eu îi spun: Teo, pune-te tu pe tine în față și pe fata ta.

Eu am o treabă…vreau să plec! Trebuie să plec pentru că e timpul! Am 80 de ani, s-a făcut timpul!”, a declarat Ion Uță pentru Click. 

ADVERTISEMENT

Pentru că Ion Uță locuiește în Brăila, nu își poate petrece foarte mult timp împreună cu fata sa. Vorbesc însă des la telefon, cei doi având o relație foarte apropiată. De altfel, vedeta spune că ultimul bărbat căruia i-a spus te iubesc a fost tatăl său.

“Eu și Teo vorbim cât de mult se poate și ne spunem te iubesc. Ne mai luam și așa la câte o ceartă pe subiectul cine iubește mai mult, că eu o țin una și bună că eu o iubesc mai mult. 

ADVERTISEMENT

Ea are treburile ei, eu am treburile mele. Ne vedem cât de des se poate, vorbim la telefon și se interesează de soarta mea.”, a mai spus tatăl vedetei pentru aceeași sursă.

A fost o perioadă de câțiva ani în care Teo Trandafir și tatăl său nu și-au vorbit. Totul a început după ce vedeta a fost operată de pancreatită, iar Ion Uță nu a vizitat-o la spital. După o perioadă cei doi au decis însă să îngroape securea războiului.

ADVERTISEMENT