Life

Tatăl lui Theo Rose, în culmea fericirii după ce a aflat că fiica lui este gravidă: „Vor bate în curând și clopotele de nuntă”

Tatăl lui Theo Rose, în culmea fericirii după ce a aflat că fiica lui este gravidă. Ioan Diaconu așteaptă căsătoria curând.
15.11.2022 | 13:50
Tatal lui Theo Rose in culmea fericirii dupa ce a aflat ca fiica lui este gravida Vor bate in curand si clopotele de nunta
Tatăl lui Theo Rose, în culmea fericirii. Va fi bunic. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Theo Rose este în culmea fericirii după ce s-a aflat că aceasta este gravidă. Ioan Diaconu a confirmat vestea cea mare și a mărturisit că sunt toate șansele ca în curând să bată clopotele de nuntă.

Tatăl lui Theo Rose, în culmea fericirii. Va fi bunic pentru prima dată și așteaptă nunta

Tatăl lui Theo Rose este extrem de fericit că va fi bunic și a spus că deja l-a cunoscut pe Anghel Damian, tânărul alături de care artista are o relație și va deveni mamă pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

Despre nuntă, Ioan Diaconu a spus că nu știe date exacte, dar este destul de sigur că în curând Theo Rose se va mărita cu iubitul ei, mai ales după ce vor deveni părinți pentru prima dată.

„A venit la noi împreună cu prietenul ei. Ne-a făcut o impresie foarte bună, de ce să nu recunosc!

ADVERTISEMENT

Însă, nu mă întrebați când vor face nunta, căci despre fericitul eveniment nu ne-au spus încă nimic. Cred că vor bate în curând și clopotele de nuntă! Îmi doresc asta!”, a spus Ioan Diaconu pentru Playtech.

Cum i-a anunțat Theo Rose pe părinții ei că este gravidă

Theo Rose a avut grijă să le spună părinților ei la scurt timp după ce a rămas gravidă vestea cea mare, iar tată cântăreței a spus că au primit informația cu cea mai mare bucurie în suflet.

ADVERTISEMENT

Ioan Diaconu a mărturisit că familia lor este mai conservatoare și a apreciat că fiica lor le-a spus prima că este însărcinată și că nu au aflat din presă.

„Theo, cea mai mică fată a noastră, e cea care ne-a făcut marea bucurie! Voi fi cel mai fericit bunic din lume. Noi, aici, la țară, suntem mai conservatori. Așa că nu ne-am fi dorit să aflăm de prin ziare marea veste.

ADVERTISEMENT

Theo, draga de ea, a știut asta, și a preferat să ne anunțe printre primii. Nici nu vă puteți închipui ce bucurie ne-a făcut!”, a spus Ioan Diaconu.

ADVERTISEMENT
Tags: