Sport

Tatăl lui Valentin Mihăilă, mesaj pentru “tricolori” înaintea duelurilor cu Andorra și Belarus. Ce spune despre absența fiului său de la lotul național. Exclusiv

Aflat la Parma, tatăl lui Valentin Mihăilă a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că internaționalul român le va ține pumnii „tricolorilor” cu Andorra și Belarus.
25.03.2023 | 17:08
Tatal lui Valentin Mihaila mesaj pentru tricolori inaintea duelurilor cu Andorra si Belarus Ce spune despre absenta fiului sau de la lotul national Exclusiv
Valentin Mihăilă și tatăl său le țin pumnii „tricolorilor” în meciurile cu Andorra și Belarus. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Departe de lotul „tricolorilor” din cauza accidentărilor neterminabile de la Parma, Valentin Mihăilă așteaptă cu sufletul la gură primele meciuri ale României în preliminariile Euro 2024. Tatăl fostului jucător al Universității Craiova a declarat că internaționalul român nu se aștepta să fie convocat de Edi Iordănescu, deoarece nu a prins minute în Serie B.

Valentin Mihăilă și tatăl său le țin pumnii „tricolorilor” în meciurile cu Andorra și Belarus: „Nu așteptam convocarea. Îi vom urmări cu sufletul la gură”

România începe campania de calificare la Campionatul European din 2024 în Andorra, de la 21:00, și se va întoarce la București pentru confruntarea cu Belarus programată marți, la 21:45. „Tricolorii” vor inaugura noul echipament galben în prima partidă din preliminarii.

ADVERTISEMENT

Aflat pe lista preliminară cu 25 de fotbaliști care evoluează în străinătate, Valentin Mihăilă nu a fost convocat pentru debutul în preliminariile Euro 2024. Tatăl internaționalului român a declarat că era de așteptat că fiul său să nu prindă lotul României, deoarece revine după o accidentare.

„Vali este ok, se antrenează cu echipa și așteaptă să fie totul normal. Nu așteptam convocarea, fiindcă nu avea jocuri în picioare. Cei din federație l-au sunat mereu și au ținut legătura cu el, mă așteptam să nu fie dacă nu a jucat este mai greu să prinzi lotul, așa mi se pare normal”, a declarat Marian Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Totuși, tatăl fotbalistului de la Parma speră ca fiul său să scape de accidentări și la următoarele partide din preliminariile Euro 2024 să se regăsească în lotul convocat de Edi Iordănescu. Acesta este alături de fiul său în Italia și a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că internaționalul român le va ține pumnii „tricolorilor”.

„Toată lumea susține echipa națională, indiferent dacă băiatul este fotbalist sau nu, sunt suporter al echipei naționale. Orice jucător își dorește să reprezinte România și fotbalul românesc, problema este că mai trecem și prin bine sau rele. Sperăm să fie totul bine și la următoarele meciuri din iunie să fie apt.

ADVERTISEMENT

Vom fi unul lângă celălat și vom urmări cu sufletul la gură, dar nu trebuie să avem emoții. Dacă avem emoții cu Andorra și Belarus ar trebui să nu mai participăm. Probabil Vali va reveni la echipa de club după pauză.  Fiecare jucător își dorește să ajungă la echipa națională. Din cauza problemelor pe care le-a avut s-a întâmplat ce s-a întâmplat și a ratat ultimele convocări”, a spus tatăl lui Valentin Mihăilă.

Accidentările s-au ținut lanț de Valentin Mihăilă la Parma. Internaționalul român a părăsit teren în ultima apariție din Serie B

Accidentările au fost marele dușman a lui Valentin Mihăilă în acest sezon din Serie B, însă internaționalul român vrea să pună capăt problemelor de sănătate. FANATIK a anunțat în exclusivitate că fostul fotbalist al Universității Craiova are o ruptură musculară, după ce a părăsit terenul în lacrimi cu Genoa.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Valentin Mihăilă a reacționat în exclusivitate pentru FANATIK la acea vreme și anunța că membrii staff-ului italian nu au găsit cauza problemelor. Între timp, internaționalul român a făcut o serie amănunțită de analize pentru a depista motivul accidentărilor.

„Ca orice părinte, este strigător la cer. Când vrei să joci, să demonstrezi că meriți să joci… „Vali nu dă vina pe antrenamente și pregătiri, pentru că este de aproape doi ani în Italia, s-a acomodat și nu mai are probleme. Problema este asta (n.r. accidentările dese), trebuie să descoperim din alimentație. Alimentația este de sportiv, nu se abate.

Nu bea cola, sucuri, bea doar apă și mănâncă doar ce se impune, are un regim strict, iar greutatea este ok, nu știm ce ar putea fi. Noi ca familie nu știm, nu suntem doctori. Nu este doar la el, vedeți că și la Man se întâmplă, mai este și Kamara și încă doi”, spunea Marian Mihăilă.


  • Cotă exclusivă FORTUNA: 2,10 este cota pentru „prima repriză: 1X” la meciul Andorra – România

ADVERTISEMENT