Fotbal international

Tatăl lui Valentin Mihăilă, petrecere cu manele pentru starul Parmei! Nu s-a respectat distanțarea. Video

28.02.2021 | 14:59
Tatal lui Valentin Mihaila petrecere cu manele pentru starul Parmei Nu sa respectat distantarea Video
ADVERTISEMENT

Tatăl lui Valentin Mihăilă a fost prezent la o petrecere cu manele în care s-a cântat pentru noul star al Parmei și la care nu s-a respectat nicio măsură de siguranță.

Fostul jucător al Universității Craiova a fost lăudat de presa italiană după prestația din meciul Spezia, dar în același timp i se reproșează faptul că nu are mai mult sânge rece în fața porții.

ADVERTISEMENT

La fel ca și în etapa precedentă cu Udinese, parmegianii au condus cu 2-0, dar  s-au văzut egalați până la finalul întâlnirii.

Petrecere cu manele pentru tatăl lui Valentin Mihăilă, după ce starul Parmei a ajuns titular

Tatăl lui Valentin Mihăilă a ținut să sărbătorească a doua titularizare într-un meci din Serie A a fiului său cu o petrecere cu lăutari în care s-a cântat pentru noul star al Parmei.

ADVERTISEMENT

Marian Mihăilă a postat imagini pe rețelele de socializare de la petrecere în care se vede cum dansează fericit pe melodia pe care cântăreții i-au dedicat-o fiului său.

Bucuria părintelui este una normală ținând cont de reușita lui Vali Mihăilă, marea problemă a acelei petreceri fiind că nu se respectă nicio măsură de distanțare între participanți și nimeni nu poartă mască de protecție.

ADVERTISEMENT

Valentin Mihăilă a jucat până în minutul 79 al întâlnirii din deplasare cu Speziam când i-a lăsat locul lui Dennis Man, și a lăsat din nou o impresie bună fiind considerat între cei mai buni jucători ai Parmei.

Fostul atacant al Universității Craiova a avut două ocazii de gol, prima dată fiind blocat de portarul Ivan Provedel, iar a doua oară de un fundaș advers. Mihăilă a dat nouă pase corecte din 13 încercate, având un procentaj de 69%.

ADVERTISEMENT

Tatăl lui Valentin Mihăilă a dezvăluit pentru FANATIK cum arată o zi a fotbalistului la Parma. Marian Mihăilă spune că nivelul din Italia este foarte ridicat, iar acest lucru ar putea să-l ajute pe fiul său să crească în evoluții. ”Nu e ca la noi, două sau trei ore de antrenament. Pleacă la ora 09:00 și vine la ora 18:00”.

ADVERTISEMENT