News

Tatăl Luizei Melencu, acuze fără precedent! „Fata nu e moartă, a fost dusă la produs undeva. Femeia în roșu este deghizată”

28.08.2019 | 15:35
Tatal Luizei Melencu acuze fara precedent Fata nu e moarta a fost dusa la produs undeva Femeia in rosu este deghizata

Tatăl Luizei Melencu a lansat câteva acuze fără precedent la adresa autorităților! Bărbatul refuză să creadă că fata lui a fost ucisă, deși au trecut deja 5 luni de la dispariția copilei. Mai mult de atât, Gheorghe Dincă a recunoscut faptul că a omorât-o pe fată, dar tatăl acesteia spune că la mijloc ar fi o întreagă conspirație. Claudiu Melencu a dezvăluit într-un interviu ce crede că s-a întâmplat cu fiica lui și mai ales cine ar putea fi femeia surprinsă de camere că a vorbit cu Luiza pentru ultima oară.

Tatăl Luizei Melencu, acuze fără precedent!

Cu ochii în șacrimi, tatăl îndurerat a acceptat să discute și despre femeia în roșu care apare pe ultima înregistrare cu Luiza în viață. Acesta a venit apoi cu o ipoteză halucinantă. Bărbatul crede că femeia în roșu poate fi chiar soția lui Dincă. În plus, Claudiu Melencu crede că fiica sa trăiește și că a fost dusă la produs. „Cred că a fost luată. Fata nu e moartă, a fost dusă la produs undeva.

Altceva nu se poate explica. E un nebun. Un om care nu ştie ce poate face. Ia fetele, le duce, le vinde, ce face cu ele nu ştiu (…) Cred că femeia în roşu (n.r. – care apare pe ultima înregistrare cu Luiza) este deghizată şi este femeia lui Dincă. Aşa după asemănarea pe care o are. La momentul acela acolo era. Deci a trecut fata şi ea era cu ochii după fată“, a declarat tatăl Luizei Melencu.

Tatăl Luizei Melencu, acuze fără precedent! Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Luiza Melencu. Sursa foto – facebook

Noi probe descoperite în casa criminalului

Claudiu Melencu a mers pe același fir și a anunțat că „este exclus ca Luiza să fi fost omorâtă“. Între timp,  anchetatorii au descoperit noi oase la casa groazei din Caracal, cea a suspectului de Gheorghe Dincă. După mai bine de o lună, oamenii legii au reușit să afle ce ascundeau gropile betonate din curtea fostului mecanic auto. Astfel, procurorii criminaliști spun că în respectivele gropi, precum și în pereții casei, au fost găsite tot felul de probe.

S-a făcut acest lucru cu ajutorul unui scanner. În cele din urmă, în câteva dintre gropile din curtea monstrului din Caracal s-au descoperit oase noi, care urmează a fi expertizate antropologic pentru a afla cui aparțin.