Life

Tatăl Mădălinei Manole, condus pe ultimul drum. Momente cutremurătoare: “Să nu-ţi fie frică de moarte, că nu doare la fel ca viaţa”

11.09.2020 | 13:37
Tatal Madalinei Manole condus pe ultimul drum Momente cutremuratoare Sa nuti fie frica de moarte ca nu doare la fel ca viata
Ion Manole a murit cu câteva zile în urmă, din pricina infectării cu noul coronavirus
ADVERTISEMENT

Tatăl Mădălinei Manole a fost înmormântat vineri, pe 11 septembrie, după ce a fost răpus de coronavirus. Bărbatul s-a stins cu câteva zile în urmă, anunțul fiind făcut de către fratele regretatei soliste de muzică ușoară.

Marian Manole, ruda artistei care și-a pus capăt zilelor cu mai bine de un deceniu în urmă, a făcut un anunț foarte tulburător.

ADVERTISEMENT

Totul alături de câteva imagini publicate în mediul online, unde a anunțat că funeraliile au avut loc astăzi.

Tatăl Mădălinei Manole, înmormântat în această vineri, după ce a fost răpus de coronavirus

Familia regretatei artiste este devastată, fratele său făcând mai multe mărturii cât se poate de dureroase. Anunțul a venit pe contul acestuia de Facebook, spre uimirea internauților români.

ADVERTISEMENT

Ion Manole a fost răpus de coronavirus, fiind internat la spitalul din Ploiești. Bărbatul avea vârsta de 77 de ani și a pierdut lupta cu COVID-19, starea lui generală fiind foarte precară când a fost dus la spital.

Infectarea din acest caz a fost confirmată și de către medicii de la respectiva unitate specializată în tratarea pacienților purtători ai noului coronavirus. Ion Manole a murit cu câteva zile în urmă și a fost condus pe ultimul drum.

ADVERTISEMENT
Tatăl Mădălinei Manole, înmormântat în această vineri, după ce a fost răpus de coronavirus
Marian Manole, fratele regretatei artiste, a anunțat că înmormântarea tatălui lor a avut loc în această vineri

“Astăzi… ești pe ultimul drum, tată! Aici pe pământ! Cineva spunea, să nu ti fie frică de moarte, nu doare la fel ca viața!

În curând vei ajunge alaturi de soția ta, mama, de fiica ta, sora, de rudele noastre! Drum lin către ei, în Împărăția cerurilor! Îmi doresc să ne vegheați toți,de acolo! Dumnezeu să vă odihnească în pace! Amin!”, a transmis Marian Manole, într-o postare pe rețelele sociale, în această vineri.

ADVERTISEMENT

“Sunt sigur că Mădălina și Bunul Dumnezeu o să aibă grijă de tata! Ca el să mai rămână aici, pe pământ! Dacă tata nu va rezista, asta i-a fost soarta! Toți ne ducem cândva! Și vor fi împreună, acolo sus! Dar tata e puternic! Toată viața lui a fost un luptător!”, mai anunța Marian Manole, tot pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT