Life

Tatăl micuțului înecat, prima reacție după ce a pierdut-o și pe Camelia, mama din Găești care s-a sinucis din cauza durerii

Partenerul Cameliei, mama din Găiești care s-a sinucis când și-a văzut fiul înecat, a înmărmurit de durere. La vederea primei lui reacții ți se rupe sufletul
01.10.2022 | 11:50
Tatal micutului inecat prima reactie dupa ce a pierduto si pe Camelia mama din Gaesti care sa sinucis din cauza durerii
Prima reacție a lui Leo, tatăl micuțului înecat din Găești. Sursa foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Povestea familiei din Găești care și-a pierdut fiul, pe Albert, în urma unei tragedii fără margini, a impresionat o țară întreagă.

Partenerul Cameliei, prima reacție după ce și-a pierdut toată familia

Reacția lui Leo, logodnicul Cameliei, este sfâșietoare. La doar câteva zile de când iubita și copilul lui au murit în mod fulgerător.

ADVERTISEMENT

Cazul lor a devenit cunoscut în toată țara. Albert, fiul Cameliei, s-a înecat în piscina din curtea casei lor din Găești. Mama, pentru un moment, l-a scăpat pe micuț din ochi, fracțiune de secundă care i-a fost fatală.

Imediat cum a conștientizat gravitatea lucrurilor, mama a sunat la salvare, doar că, nu s-a mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Albert era unicul copil al cuplului, ceea ce i-a rupt inima în două, Cameliei, care a simțit că viața ei nu mai are niciun rost. Durerea a fost atât de mare că tânăra de 34 de ani a fugit de acasă, și pe un câmp din apropierea casei, și-a pus capăt zilelor.

Durerea este de două ori mai mare. Și-a pierdut și partenera și fiul

Pentru logodnicul Camelei, tragedia este și mai mare și mai dureroasă. El nu și-a pierdut doar unicul fiu, ci a rămas singur pe lume după ce s-a stins din viață și cea care îi era parteneră de viață. Moartea celor dragi l-au lăsat fără cuvinte pe Leo, care nu a putut să articuleze niciun cuvânt de la nenorocirea care s-a abătut asupra familiei lui.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a bărbatului a venit pe mediile de socializare, Leo și-a schimbat fotografia de profil de la contul personal de Instagram. Logodnicul Cameliei avea o imagine cu el, acum însă, este doar o poză neagră, de doliu, în semn de regret și durere fără margini.

Escrocii se folosesc de poza lor pentru a face bani pe urma tragediei

Familia îndoliată trece prin cele mai grele clipe ale existenței lor, dar asta nu e tot, oameni rău intenționați se folosesc de poveste lor pentru a cere bani de pe urma tragediei. O fotografie cu Camelia și cu fiul său este purtată din casă în casă, prin Găești. Înmormântarea este pretextul pentru care cer un mic ajutor financiar.

ADVERTISEMENT

Potrivit celor de la cronica-gaestiului.ro, sora Cameliei a fost cea care a descoperit de ce sunt în stare unele persoane în asemenea situații.

Familia îi îndeamnă pe cei care sunt abordați de acești escroci, să nu le dea niciun ban, ba mai mult, să sune forțele de ordine.

ADVERTISEMENT