News

Exclusiv. Tatăl natural al Antoniei, fetița ucisă la Arad: ”Sabrina s-a mutat la Buzău, m-a sunat să-mi ceară bani. E principala vinovată!”

Moartea Antoniei, fetița de 4 ani din Arad ucisă de tatăl vitreg, l-a devastat pe Daniel Oancea, tatăl natural al micuței. Bărbatul o acuză pe fosta soție de tragedie și dezvăluie ce a vorbit ultima dată cu Sabrina.
20.12.2021 | 18:17
Exclusiv Tatal natural al Antoniei fetita ucisa la Arad Sabrina sa mutat la Buzau ma sunat sami ceara bani E principala vinovata
Tatăl natural al Antoniei, fetița ucisă la Arad, este foarte supărat pe Sabrina, mama micuței
ADVERTISEMENT

Pe 27 octombrie, pe un câmp din apropierea Aradului a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei fetițe de 4 ani. După cercetări minuțioase, polițiștii au descoperit că victima se numea Antonia, avea patru ani și jumătate și fusese ucisă de Florin Crișan, tatăl ei vitreg.

Deși inițial a negat că i-ar fi făcut ceva fetiței, până la urmă Florin a recunoscut că a lovit-o cu capul de pereți pe Antonia, enervat de faptul că aceasta voia să se joace cu el. În tot acest timp, Sabrina, iubita lui Florin și mama Antoniei, era internată la maternitate, unde urma să nască al treilea ei copil.

ADVERTISEMENT

”De dimineaţă, fiul meu vitreg în vârstă de 3 ani, cât şi fiica mea vitregă, Antonia, erau extrem de agitaţi datorită lipsei mamei, cât şi a neîndemânării mele de a mă ocupa de ei, respectiv administrarea hranei, toaletă, îmbrăcare, curăţenie în casă ştiind că urmează să vină soţia cu nou-născutul acasă, cât şi grija cumpărăturilor şi pregătirilor pentru noul membru al familiei”, s-a justificat Florin Crişan în fața anchetatorilor.

Antonia a fost înmormântată pe 13 noiembrie, la Arad

”Am lovit-o de două ori cu palma în zona cefei şi s-a lovit puternic de perete, căzând inconştientă la sol şi lovindu-se din nou de pardoseala de gresie, rămânând inertă. (…) Am luat hotărârea de a o înveli într-un cearşaf ce se afla pe canapeaua din dormitorul mic, apoi am luat de pe dulapul din dormitorul mare o valiză tip troler, din plastic.

ADVERTISEMENT

Am turnat cele două sticle de acetonă pe suprafaţa cadavrului învelit în cearşaf, a început să ardă cearşaful, moment în care am fost convins că incendiul provocat de mine va distruge cadavrul”, și-a continuat dezvăluirile criminalul.

Înmormântarea Antoniei a avut loc pe 13 noiembrie, la Arad, și a fost un nou prilej de scandal între Sabrina Rădulescu, mama Antoniei, și Daniel Oancea, bărbatul cu care femeia avea doi copii, pe Antonia și pe Oscar. Și asta pentru că tatăl natural al Antoniei considera că e normal ca fetița să fie înmormântată la Buzău, orașul de baștină al părinților.

ADVERTISEMENT

”E principala vinovată în drama asta, să fim serioși!”

Imediat după producerea dramei, Daniel Oancea, care este stabilit și muncește în Olanda, declarase că Sabrina își neglijase recent copiii și în timpul unei excursii la Paris, unde mersese cu noul iubit, Florin Crișan. Atunci, și Antonia, și Oscar se opăriseră după ce căzuse mâncare fierbinte pe ei, potrivit mărturiei lui Oancea.

”Ce să vă mai zic despre Sabrina? Are cea mai mare parte de vină, e principala vinovată în drama asta, să fim serioși! M-a sunat săptămâna trecută să-mi ceară bani pentru băiețel, pentru Oscar. I-am trimis 100 de euro, ce era să fac?”, a declarat Daniel Oancea în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Eu o văd așa distrusă, cred că suferă, nu zic nu, dar acum e la Buzău, s-a întors acasă, stă la prietena aia a ei. E cu amândoi copiii, n-are nici o treabă…Nu pot să înțeleg cum i-au dat voie autoritățile din Arad să plece de acolo, dar mă rog, la noi e posibil orice”, a continuat tatăl natural al Antoniei.

Tatăl natural al Antoniei despre mama fetiței ucise: ”E defectă rău, vă zic!”

Daniel Oancea și Sabrina Rădulescu aveau împreună doi copii, pe Antonia și pe Oscar, în momentul separării. În prezent, la Judecătoria Buzău există pe rol un proces prin care Sabrina cere custodie exclusivă pentru Oscar, băiatul ei cu Daniel.

”Mă judec cu ea acum pentru băiat, dar și pentru faptul că a îngropat-o pe Antonia la Arad fără știrea și acordul meu! Păi eu făcusem toate pregătirile de înmormântare la Buzău, angajasem și firmă, și tot, și ea o îngroapă la Arad?

Fără să mă sune și pe mine, repet, că eu eram la Buzău atunci! Cică nici ea nu și-a dat acordul pentru înmormântarea la Arad, cum să-mi spună așa ceva?! E defectă rău, vă zic!”, a încheiat Daniel Oancea pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au...
Produsul cu care românii au făcut un milion de euro în Germania: „Au cumpărat o sută de TIR-uri pline!”
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte:...
Cum a ajuns un bărbat să construiască o tavernă grecească în propria curte: „Avem o listă de așteptare și primim clienți de peste tot”
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al...
Hăituită fără milă, Zoia Ceaușescu s-a ascuns în casa unui fotbalist imens al României. Cum a ajuns fiica dictatorilor României exilată în locuința acestuia
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit...
Maria e bucătăreasă şi străbate ţara-n lung şi-n lat. Ideea care i-a venit după ce s-a întors de la muncă din Italia
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac....
Schimbare de look a singurei femei care l-a făcut bunic pe Ion Ţiriac. Fanii au reacţionat imediat
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
ÎNȚELEGERE făcute de Iohannis cu Zelenski. Ce înseamnă pentru România
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv....
A cerut disperată ajutorul la 112 că este urmărită de un urs masiv. Ce au făcut autoritățile. Ultimele clipe din viața tinerei moarte la Bușteni
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Omenirea, amenințată de mari cutremure. Cauza care provoacă mișcările seismice
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Dana Rogoz a făcut anunţul dup 12 ani de căsnicie cu Radu
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a...
Românul și-a păstrat banii în sobă, apoi s-a dus la BNR și a încercat să îi înlocuiască. Surprinzător ce a urmat
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e...
Stațiunea mai puțin cunoscută de la noi care va detrona Mamaia. Plaja e un colț de Rai, iar prețurile sunt mici