News

Exclusiv. Tatăl natural al Antoniei, fetița ucisă la Arad: ”Sabrina s-a mutat la Buzău, m-a sunat să-mi ceară bani. E principala vinovată!”

Moartea Antoniei, fetița de 4 ani din Arad ucisă de tatăl vitreg, l-a devastat pe Daniel Oancea, tatăl natural al micuței. Bărbatul o acuză pe fosta soție de tragedie și dezvăluie ce a vorbit ultima dată cu Sabrina.
20.12.2021 | 18:17
Exclusiv Tatal natural al Antoniei fetita ucisa la Arad Sabrina sa mutat la Buzau ma sunat sami ceara bani E principala vinovata
Tatăl natural al Antoniei, fetița ucisă la Arad, este foarte supărat pe Sabrina, mama micuței
ADVERTISEMENT

Pe 27 octombrie, pe un câmp din apropierea Aradului a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei fetițe de 4 ani. După cercetări minuțioase, polițiștii au descoperit că victima se numea Antonia, avea patru ani și jumătate și fusese ucisă de Florin Crișan, tatăl ei vitreg.

Deși inițial a negat că i-ar fi făcut ceva fetiței, până la urmă Florin a recunoscut că a lovit-o cu capul de pereți pe Antonia, enervat de faptul că aceasta voia să se joace cu el. În tot acest timp, Sabrina, iubita lui Florin și mama Antoniei, era internată la maternitate, unde urma să nască al treilea ei copil.

ADVERTISEMENT

”De dimineaţă, fiul meu vitreg în vârstă de 3 ani, cât şi fiica mea vitregă, Antonia, erau extrem de agitaţi datorită lipsei mamei, cât şi a neîndemânării mele de a mă ocupa de ei, respectiv administrarea hranei, toaletă, îmbrăcare, curăţenie în casă ştiind că urmează să vină soţia cu nou-născutul acasă, cât şi grija cumpărăturilor şi pregătirilor pentru noul membru al familiei”, s-a justificat Florin Crişan în fața anchetatorilor.

Antonia a fost înmormântată pe 13 noiembrie, la Arad

”Am lovit-o de două ori cu palma în zona cefei şi s-a lovit puternic de perete, căzând inconştientă la sol şi lovindu-se din nou de pardoseala de gresie, rămânând inertă. (…) Am luat hotărârea de a o înveli într-un cearşaf ce se afla pe canapeaua din dormitorul mic, apoi am luat de pe dulapul din dormitorul mare o valiză tip troler, din plastic.

ADVERTISEMENT

Am turnat cele două sticle de acetonă pe suprafaţa cadavrului învelit în cearşaf, a început să ardă cearşaful, moment în care am fost convins că incendiul provocat de mine va distruge cadavrul”, și-a continuat dezvăluirile criminalul.

Înmormântarea Antoniei a avut loc pe 13 noiembrie, la Arad, și a fost un nou prilej de scandal între Sabrina Rădulescu, mama Antoniei, și Daniel Oancea, bărbatul cu care femeia avea doi copii, pe Antonia și pe Oscar. Și asta pentru că tatăl natural al Antoniei considera că e normal ca fetița să fie înmormântată la Buzău, orașul de baștină al părinților.

ADVERTISEMENT

”E principala vinovată în drama asta, să fim serioși!”

Imediat după producerea dramei, Daniel Oancea, care este stabilit și muncește în Olanda, declarase că Sabrina își neglijase recent copiii și în timpul unei excursii la Paris, unde mersese cu noul iubit, Florin Crișan. Atunci, și Antonia, și Oscar se opăriseră după ce căzuse mâncare fierbinte pe ei, potrivit mărturiei lui Oancea.

”Ce să vă mai zic despre Sabrina? Are cea mai mare parte de vină, e principala vinovată în drama asta, să fim serioși! M-a sunat săptămâna trecută să-mi ceară bani pentru băiețel, pentru Oscar. I-am trimis 100 de euro, ce era să fac?”, a declarat Daniel Oancea în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

”Eu o văd așa distrusă, cred că suferă, nu zic nu, dar acum e la Buzău, s-a întors acasă, stă la prietena aia a ei. E cu amândoi copiii, n-are nici o treabă…Nu pot să înțeleg cum i-au dat voie autoritățile din Arad să plece de acolo, dar mă rog, la noi e posibil orice”, a continuat tatăl natural al Antoniei.

Tatăl natural al Antoniei despre mama fetiței ucise: ”E defectă rău, vă zic!”

Daniel Oancea și Sabrina Rădulescu aveau împreună doi copii, pe Antonia și pe Oscar, în momentul separării. În prezent, la Judecătoria Buzău există pe rol un proces prin care Sabrina cere custodie exclusivă pentru Oscar, băiatul ei cu Daniel.

”Mă judec cu ea acum pentru băiat, dar și pentru faptul că a îngropat-o pe Antonia la Arad fără știrea și acordul meu! Păi eu făcusem toate pregătirile de înmormântare la Buzău, angajasem și firmă, și tot, și ea o îngroapă la Arad?

Fără să mă sune și pe mine, repet, că eu eram la Buzău atunci! Cică nici ea nu și-a dat acordul pentru înmormântarea la Arad, cum să-mi spună așa ceva?! E defectă rău, vă zic!”, a încheiat Daniel Oancea pentru FANATIK.

 

ADVERTISEMENT