Sporturi

Tatăl noii senzaţii mondiale, Cori Gauff, INTERVIU pentru FANATIK la Wimbledon: “Aşa a ajuns Coco s-o cunoască pe Simona Halep” + care va fi cheia meciului de azi

08.07.2019 | 11:02
Tatal noii senzatii mondiale Cori Gauff INTERVIU pentru FANATIK la Wimbledon Asa a ajuns Coco so cunoasca pe Simona Halep  care va fi cheia meciului de azi

Tatăl lui Cori Gauff a prefaţat meciul cu Simona Halep din optimile de finală de la Wimbledon 2019. Corey Gauff a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK înainte de marele duel pe care fiica lui de 15 ani îl va avea cu fostul număr 1 WTA. Fost sportiv de performanţă, baschetbalist în echipa de baschet a Universităţii “Georgia State”, bărbatul s-a reprofilat şi o antrenează pe Cori Gauff, noua senzaţie a tenisului feminin.

Tatăl lui Cori Gauff a prefaţat meciul cu Simona Halep: “Va fi o provocare mare”

Ce părere aveţi de meciul care se va juca luni, între Simona Halep şi Cori Gauff?

– Niciodată nu poţi să ştii. Simona este o jucătoare foarte bună, a fost numărul 1 şi a câştigat un turneu de Mare Şlem. Va fi o provocare mare pentru fiica mea. Dacă va juca bine, sunt sigur că va avea o şansă împotriva Simonei.

Care credeţi că va fi cheia meciului?

– Trebuie să fie în cea mai bună formă. Poate juca un tenis solid, în viteză, dar trebuie să fie pozitivă şi atunci cu siguranţă va avea o şansă în faţa Simonei.

Tatăl lui Cori Gauff a prefaţat meciul cu Simona Halep
Tatăl lui Cori Gauff a prefaţat meciul cu Simona Halep

Cum a ajuns Cori Gauff să o urmărească pe Simona Halep la TV

Cori Gauff a jucat şase meciuri la Wimbledon până acum, iar pe tabloul principal a întâlnit jucătoare care nu sunt cap de serie, dar cu mare experienţă. Va fi un meci diferit din moment ce o întâlneşte pe Simona, cap de serie numărul 7?

– Nu va conta prea mult statul de cap de serie. Venus nu a fost cap de serie, dar a câştigat aici, pe iarbă, de cinci ori titlul. Statul de cap de serie reprezintă ceea ce ai făcut în trecut. În turneu, lucrurile stau altfel.

Cori Gauff a spus în conferinţa de presă că a urmărit multe dintre meciurile Simonei. Cum s-a întâmplat?

– Ea se uită la multe meciuri de tenis la televizor, iar partidele Simonei sunt mai mereu televizate. Este într-o perioadă de succes şi joacă multe meciuri, aşa că apare des la TV şi aşa a ajuns să o cunoască pe Halep şi să îi vadă  stilul de joc.

Wimbledon Day 7 | Gauff v. Halep | Preview

It's the 15-year-old sensation the tennis world is talking about against the former World No. 1.Will Coco Gauff or Simona Halep reach the Wimbledon quarterfinals?

Gepostet von WTA am Sonntag, 7. Juli 2019

Vă aşteptaţi ca fanii să o susţină aşa de mult în timpul meciurilor pe fiica dumneavoastră? De multe ori pare că toţi cei 15 ani ai săi parcă i-a petrecut aici, atât de iubită e…

– Tenisul s-a înfiinţat aici, aşa că britanicii sunt aproape de jucătorii care reuşesc puncte de calitate şi care joacă foarte bine. Mă aşteptam la acest lucru. Nu sunt surprins de faptul că publicul ţine cu ea.