ADVERTISEMENT
Fotbal international

Tatăl portarului Alisson Becker, mort în condiții suspecte! A fost găsit înecat într-un lac

Autor: Traian Terzian | 25.02.2021 | 09:30
Tatăl portarului Alisson Becker, mort în condiții suspecte! A fost găsit înecat într-un lac
Tatăl portarilor Alisson Becker (FC Liverpool) și Muriel (Fluminense) a fost găsit mort în condiții suspecte într-un lac de acumulare din statul brazilian Rio Grande do Sul. Sursă foto: Twitter

Tatăl portarilor Alisson Becker (FC Liverpool) și Muriel (Fluminense) a fost găsit mort în condiții suspecte într-un lac de acumulare din statul brazilian Rio Grande do Sul.

ADVERTISEMENT

La finalul anului trecut, portarul ”cormoranilor” a fost inclus de FIFA în echipa ideală a anului 2020.

Alisson a ajuns pe Anfield Road în vara anului 2018 pentru suma de 75 de milioane de euro și a fost la acel mai moment cel mai scump transfer al unui portar din istoria fotbalului.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Brazilia. A murit tatăl lui Alisson Becker

Publicația franceză Le Figaro a anunțat că Jose Agostinho Becker, tatăl portarilor Alisson Becker şi Muriel, a fost găsit mort într-un lac de acumulare de lângă Lavras do Sul, la ceva mai mult de 300 de kilometri de Porto Alegre.

Bărbatul de 54 de ani a fost dat dispărut în cursul după-amiezii de miercuri, iar corpul său a fost găsit noaptea de către un angajat al proprietăţii familiei Becker, aflată pe malul lacului de acumulare.

ADVERTISEMENT

”Clubul de fotbal Fluminense regretă profund moartea lui Jose Agostinho Becker, tatăl portarilor Muriel şi Alisson. Le dorim tuturor prietenilor şi familiei toată forţa”, se arată într-un mesaj postat pe contul de Twitter al clubului Fluminense.

”Cu mare tristeţe am aflat vestea morţii lui Jose Agostinho Becker, tatăl foştilor noştri portari Alisson şi Muriel”, a precizat Internacional Porto Alegre, care a transmis ”putere familiei şi prietenilor lor în acest moment de mare durere”.

ADVERTISEMENT

Becker senior a avut o influenţă importantă asupra carierei fiilor săi. El a fost portar la o echipă de amatori în oraşul Rio Grande do Sul când cei doi copii erau mici. Format la Internacional Porto Alegre, unde a jucat până în 2016, Alisson Becker a trecut la AS Roma, înainte de a ajunge la Liverpool, în 2018, alături de care a câştigat Liga Campionilor în 2019 şi Premier League anul următor.

Muriel, 34 de ani, a jucat şi el la International. După mai multe împrumuturi în Brazilia, fostul internaţional U20 brazilian a ajuns în Europa, la clubul portughez Belenenses, pentru care a evoluat între 2017 şi 2019, înainte de a se întoarce în Brazilia, la Fluminense.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!