Life

Tatăl Ralucăi Pastramă de partea lui Pepe în scandalul momentului. „Așa ceva nu se face”

01.12.2020 | 10:24
Tatal Ralucai Pastrama de partea lui Pepe in scandalul momentului Asa ceva nu se face
ADVERTISEMENT

După ce fiica lui a fost acuzată că l-a înșelat pe Pepe, Nelu Pastramă este de partea ginerelui său în scandalul momentului. Tatăl Ralucăi Pastramă a avut o reacție neașteptată legată de divorțul prin care trece fiica sa și consideră că este de neriertat ca soția să fie infidelă. 

Divorțul dintre Pepe și Raluca este unul dintre cele mai discutate subiecte din showbiz-ul românesc, iar soția cântărețului latino este acuzată că i-a fost infidelă acestuia.

ADVERTISEMENT

Nelu Pastramă nu este de partea fiicei lui în această poveste după ce a aflat că Raluca l-ar fi înșelat pe Pepe în timpul unui weekend la munte alături de mai mulți prieteni.

Tatăl Ralucăi Pastramă de partea lui Pepe în scandalul momentului

Pepe și-a dorit ca divorțul de Raluca Pastramă să fie unul în termeni amiabili, fără scandaluri, dar se pare că acest lucru nu a fost posibil. Cele mai noi acuzații o vizează pe fiica lui Nelu Pastramă, care l-ar fi înșelat pe cântăreț cu un bărbat din Qatar, având profesia de medic.

ADVERTISEMENT

Tatăl Ralucăi a fost șocat atunci când a aflat de presupusa aventură a fiicei lui și a răbufnit, reacția sa fiind una neașteptată de internauți. Afaceristul Nelu Pastramă susține că tot ce știa despre divorț era faptul că cei doi nu se mai înțelegeau și au ales să meargă pe căi separate.

Astfel, Nelu Pastramă este foarte supărat pe fiica lui, mai ales că Raluca susține că nu există nicio aventură. Cu toate acestea, omul de afaceri este nervos și rușinat de situația în care se află fiica lui.

ADVERTISEMENT

„La țigani, așa ceva nu se face, nu există. Nu are voie femeia să înșele. Este cea mai mare rușine posibilă. Raluca și-a făcut tatăl de râs. Pastramă Senior știa că fiica lui divorțează pentru că nu se mai înțelege cu Pepe, nu mai există armonie în casă, nu că ea a fost la munte cu un alt bărbat și alte bazaconii. A întrebat-o, sigur (n.r. pe Raluca), însă ea neagă. Vă dați seama cum s-a simțit când a văzut în ziare, este onoarea lui în joc. Îl știe și pe el atâta lume, cum mai scoate capul acum?”, a declarat o sursă apropiată de familia Pastramă, potrivit spynews.ro.

Deși Nelu Pastramă a fost împreună cu numeroase femei de-a lungul timpului, niciodată nu și-a părăsit soția și copiii pentru altcineva și îi înțelege suferința lui Pepe. Va continua să fie alături de fiica lui, însă este în continuare supărat din cauza situației.

ADVERTISEMENT

„Ion a avut multe femei, dar este un familist convins, nu și-ar lăsa niciodată casa, familia, pentru alta. Niciodată. Acum este foarte supărat pe Raluca și înțelege de ce Pepe este atât de rănit. Cu toate astea, indiferent ce ar face, ea tot copilul lui rămâne. Însă, momentan, este mâhnit tare”, au mai adăugat sursele respective.

Pepe, acuzat că și-a agresat soția în public

Recent, Pepe a fost acuzat că a agresat-o fizic pe Raluca în incinta stadionului Dinamo, atunci când bruneta și-a dus fetițele la antrenamentul de tenis. Artistul susține că aceste acuzații nu sunt adevărate și că nu există probe care sp dovedească urme de violență, iar Raluc și-a retras plângerea.

„Dacă ar fi existat vreo violență, ar fi fost dovedită astăzi! Eu de asta am tăcut, ca să vedeți cât de furmoasă este la față, nu are nimic. Neavând nimic și-a retras plângerea acum. Nu s-a întâmplat niciun act de violență, nimic, s-a încercat să se construiască niște probe pentru divorțul care urmează, dar nu s-a putut a fi construite”, a declarat Pepe legat de presupusa bătaie.

ADVERTISEMENT
Tags: