Sporturi

Tatăl Simonei, aplaudat şi asaltat de fanii români de la Ostrava! Galerie foto

Tatal Simonei aplaudat si asaltat de fanii romani de la Ostrava Galerie foto

Stere Halep a fost aplaudat şi asaltat de fanii românia aflaţi la Ostrava. Simona Halep, racheta numărul 1 din echipa de Fed Cup a României, este pe cale să o întâlnească în primul meci al zilei de duminică pe cea mai puternică jucătoare a Cehiei, Karolina Pliskova, ocupanta locului 5 în clasamentul WTA. Vezi punct cu punct, toate detaliile partidelor disputate de Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu în Fed Cup Cehia – România, accesând aplicaţia de mai jos.

Tatăl Simonei Halep, Stere, este şi el prezent la Ostrava pentru întâlnirea din sferturile de finală ale Grupei Mondiale 1 dintre Cehia şi România. El a declarat sâmbătă la Ostrava că a venit pentru a susţine întraga echipă a României, nu doar pentru fiica sa. “De asta am venit, să câștigăm! Nu am venit să o susțin pe Simona, ci toată echipa”, a declarat Stere Halep în exclusivitate pentru FANATIK.RO.

Tatăl Simonei Halep a fost asaltat de suporterii români pe Ostravar Arena

Duminică, în cea de-a doua zi de concurs, înainte de meciul vedetă al întâlnirii dintre Cehia şi România, Stere Halep a venit pe Ostravar Arena mai devreme şi a fost întâmpinat cum nu se poate mai bine de fanii români. Tatăl Simonei Halep a fost aplaudat minute-n şir de suporterii prezenţi, care i-au pus un steag uriaş pe spate. Mai apoi, Stere Halep a fost asaltat pentru fotografii de către toţi românii din tribune.

Stere Halep a fost aplaudat şi asaltat de fanii români aflaţi la Ostrava

Stere Halep a aşteptat răbdător pentru ca fiecare fan român să obţină mult dorita poză alături de tatăl celei mai bune tenismene române, iar mai apoi le-a făcut cadou unor suporteri din România un tricou semnat de fiica lui. Atmosfera din tribune este incendiară încă din urmă cu o oră de la începerea meciului dintre Simona Halep şi Karolina Pliskova, cel mai aşteptat al confruntării dintre campioana en-titre, Cehia, şi România.

Tags: