Sporturi

Tatăl Simonei Halep, executat silit de ANAF! Când va avea loc licitaţia bunurilor

12.06.2018 | 12:35
Tatal Simonei Halep executat silit de ANAF Cand va avea loc licitatia bunurilor

Stere Halep, tatăl Simonei Halep, a fost executat silit de ANAF într-un moment în care fiica lui a câştigat turneul de la Roland Garros şi şi-a asigurat un cec în valoare de 2,2 milioane de euro. Fima acestuia, “La Stelică SRL”, are datorii la stat, iar Fiscul din Constanţa a scos la licitaţie o clădire din comuna Vulturu şi un teren aferent.

“Clădirea este executată silit pe baza unui dosar de punere sub sechestru care datează încă din mai 2013, pentru datorii la finanţele din Hârşova. La Stelică SRL din Vulturu a fost înfiinţată în 1992 şi are ca domeniu de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun. Un magazin sătesc, cu alte cuvinte, chiar dacă imobilul scos la vânzare acum de ANAF este şi spaţiu de producţie al băturilor alcoolice. Firma are punct de lucru şi în comuna Crucea”, au scris jurnaliştii de la replicaonline.ro. Licitaţia bunurilor va avea loc pe 22 iunie.

Pentru ce sumă a fost executat silit de ANAF tatăl Simonei Halep

Precedenta licitaţie a avut loc pe 24 mai, însă bunurile deţinute de firma tatălui Simonei Halep nu au fost vândute. În aceste condiţii, preţul va fi redus cu 25% din preţul iniţial de evaluare , care a fost de 50.758 lei. Firma executată silit de ANAF a raportat pentru anul 2016 o cifră de afaceri de 211.607 lei și un profit net de 12.650 lei, fără nici un angajat, dar și datorii de 538.916 lei. Simona Halep a revenit luni în ţară după ce a câştigat turneul de la Roland Garros.

Tatăl Simonei Halep a fost executat silit de ANF
Tatăl Simonei Halep a fost executat silit de ANF