Life

Tatăl sopranei Maria Macsim Nicoară, răpus de durere: ”Nu știm adevărul”

Tatăl regretatei mezzosoprane Maria Macsim Nicoară este trist și deprimat după moartea fulgerătoare a solistei din Iași. Bărbatul a adunat foarte multă suferință pentru că nu știe ce s-a întâmplat în realitate cu fiica sa.
01.06.2021 | 20:18
Tatal sopranei Maria Macsim Nicoara rapus de durere Nu stim adevarul
ADVERTISEMENT

Soprana a căzut pe scările locuinței în noaptea de 9 mai 2020, moartea ei fiind considerată suspectă de prieteni și apropiați. Este și cazul părintelui artistei care nu poate înțelege de ce oamenii legii nu au aflat până acum adevărul din acea noapte.

Polițiștii l-au suspectat încă de la început pe soțul sopranei, pianistul Codrin Nicoară, însă ulterior ancheta a ajuns într-un impas. Tatăl Mariei Macsim Nicoară se întreabă acum care este cauza fracturilor fiicei sale, în condițiile în care nu există prea multe probe.

ADVERTISEMENT

Maria Macsim Nicoară, plânsă de familie. Ce a declarat tatăl sopranei

Părintele regretatei soprane din Iași este convins că este vorba de o moarte suspectă, asta pentru că Maria Macsim Nicoară avea o farfurie în mână atunci când a coborât scările, obiect care nu s-a spart în momentul în care vedeta a avut accidentul casnic.

Bărbatul își pune o mulțime de întrebări legat de evenimentul din casa celor doi soți, asta pentru că solista a suferit fracturi uriașe la coloana vertebrală și la creier, care nu se explică în urma unei căderi pe scările circulare din casă.

ADVERTISEMENT

„Nici până în prezent nu știm adevărul. E cea mai mare durere pentru moartea copilului în condiții suspecte. A trecut aproape un an de zile de când s-a petrecut acest caz. 

Se presupune că a avut o farfurie în mână și coborând pe scări a avut mai multe fracturi pe scări, de ce farfuria nu s-a spart și a rămas intactă”, a spus tatăl Mariei Macsim Nicoară, la Acces Direct, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Familia sopranei este disperată și nu știe ce să mai facă pentru a afla adevărul. Mama cântăreței din Iași este răpusă de durere și merge în fiecare zi la cimitir pentru a vizita mormântul fiicei sale.

Potrivit sursei menționate anterior, femeia o strigă și așteaptă un semn pentru a afla mai multe despre incidentul petrecut în urmă cu mai bine de un an.

ADVERTISEMENT

Maria Macsim Nicoară a lăsat multă durere în urmă. A murit la 52 de ani

Maria Macsim Nicoară a pierdut lupta cu viața în luna decembrie a anului trecut, după o suferință uriașă. Solista a petrecut foarte mult timp în spital, dar din păcate, nu a putut să le ofere anchetatorilor informații despre noaptea de  9 mai.

Soprana s-a stins din viață în noaptea de 23 spre 24 decembrie, după șapte luni de chin și numeroase leziuni cerebrale. Maria Macsim Nicoară a făcut embolie pulmonară, un blocaj al unei artere care alimentează plămânii, lucru care i-a adus moartea.

Mezzosoprana s-a stins din viață la Spitalul de Neurochirurgie din Iași. Operațiile la care a fost supusă nu au contat prea mult, asta pentru că vedeta a decedat la numai 52 de ani lăsând în urma sa multe întrebări fără răspuns.

ADVERTISEMENT
Tags: