Fotbal intern

Tatăl unui arbitru din Liga 1 lansează teoria conspiraţiei: ”Dacă CFR pierde puncte, FCSB trebuie să piardă şi ea”

11.05.2021 | 11:00
Tatal unui arbitru din Liga 1 lanseaza teoria conspiratiei Daca CFR pierde puncte FCSB trebuie sa piarda si ea
ADVERTISEMENT

Tatăl unui arbitru din Liga 1 a lansat teoria conspiraţiei și este de părere că rezultatele surprinzătoare din ultima etapă înregistrate de CFR Cluj și FCSB nu sunt întâmplătoare, deoarece se dorește ca totul să se decidă în ultima etapă.

Ardelenii au pierdut pentru prima dată în fața echipei lui Leo Grozavu și puteau fi depășiți în fruntea clasamentului de ”roș-albaștri”.

ADVERTISEMENT

Doar că trupa lui Toni Petrea s-a încurcat și ea, scoțând doar o remiză în duelul cu ultima clasată din play-off, Academica Clinceni.

Teoria conspirației în viziunea tatălui unui arbitru din Liga 1

Fostul arbitru Florin Chivulete, tatăl lui Andrei Chivulete, care s-a aflat la centru la partida CFR Cluj – Sepsi OSK, a lansat teoria conspirației și este de părere că rezultatele sunt influențate de casele de pariuri.

ADVERTISEMENT

”În mod normal, ambele ar trebui să câștige. Dar dacă CFR va pierde unele puncte, probabil că și FCSB va pierde puncte. Titlul trebuie să se decidă în ultima etapă”, declarat Florin Chivulete în urmă cu o săptămână.

După surprizele înregistrate în etapa a șaptea a play-off-ului, fostul arbitru a revenit asupra subiectului: ”Sunt lucruri care se întâmplă în toate campionatele. Dacă Barcelona face 0-0 cu Atletico, vine Real și face X cu Sevilla. Probabil că doar casele de pariuri profită de aici”.

ADVERTISEMENT

”Sunt rezultate reale. După ce Sepsi a câștigat cu FCSB, CFR a pierdut cu Craiova. Sunt lucruri vizibile. E vorba de Karma, de un Dumnezeu al fotbalului care le așază. Eu folosesc simțul de anticipație”, a spus Florin Chivulete pentru gsp.ro.

Dan Negru a vorbit și el de blaturi la pariuri

Celebrul prezentator de televiziune Dan Negru a lansat acuzații de blat pentru echipele CFR Cluj și FCSB, după ce acestea nu au reușit să se impună în meciurile de acasă cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Academica Clinceni, din etapa a șaptea a play-off-ului.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, spumegă de furie după remiza din meciul cu Academica Clinceni și este de părere că dacă jucătorii săi nu se vor trezi vor avea probleme și în partida cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe.


  • (P) Cota BETANO pentru Sepsi – FCSB: 1,26 este cota pentru „total goluri: 0-3”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT