Tatăl unui tînăr mort în tragedia de la Colectiv: “Eu îmi deshumez copilul!”

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 14:12
Tatăl unui tînăr mort în tragedia de la Colectiv: “Eu îmi deshumez copilul!”

Tatăl unui tânăr mort în incendiul de la Colectiv este dispus să-şi deshumeze fiul pentru a putea găsi răspunsuri la întrebările care îl macină. Cel mai mare semn de întrebare se referă la un moment anume din dinamica focului care a „mistuit” atâtea vieţi de tineri nevinovaţi. Eugen Iancu, preşedintele Asociaţiei Victimelor din Colectiv, nu are nici acum linişte după ce şi-a îngropat fiul.

„Sunt foarte multe semne de întrebare în acest dosar. Iar cel mai mare semn de întrebare se referă la flacără. De ce flacăra a urcat pe stâlp liniştită, într-un ritm al ei, a ajuns sus, s-a învârtit în jurul stâlpului, după care a făcut… bum! Nu are nicio legătură, nici ca timp, nici ca nimic cu deschiderea uşii.

Deci, acolo, flacăra a urcat liniştită, în mod normal, iar în momentul în care a ajuns sus, a plecat într-o explozie şi, în câteva secunde, a cuprins tot. Acolo erau nişte gaze. De unde?!… Sunt multe, foarte multe semne de întrebare pe care nimeni n-a vrut să le cerceteze”, declară Eugen Iancu, tatăl unui tânăr ucis de „Infernul din Colectiv”.

Sursa: RomâniaTV.net

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×