ADVERTISEMENT
Carousel hot news

SCANDAL. Un stelist, ACUZAT DE TRĂDARE: “Eu i-am fost ca un tată şi el îmi zicea că nu ştie nimic”

Oficialii Stelei au anunţat că Ciprian Tătăruşanu a semnat cu deja Fiorentina, informaţie pe care FANATIK.RO v-a oferit-o, în exclusivitate, încă de pe data de 27 ianuarie. "Asta e situaţia!...
Autor: Daniel Vlad | 31.01.2014 | 19:36
SCANDAL. Un stelist, ACUZAT DE TRĂDARE:
Steaua isi saluta galeria.

Oficialii Stelei au anunţat că Ciprian Tătăruşanu a semnat cu deja Fiorentina, informaţie pe care FANATIK.RO v-a oferit-o, în exclusivitate, încă de pe data de 27 ianuarie.Asta e situaţia! Tătăruşanu a semnat cu Fiorentina, dar va pleca în Italia la vară. Voi credeţi că Valdes de la Barcelona nu a semnat pînă la ora asta cu altă echipă? Se ştie sigur că nu va mai continua din la vară la Barcelona. A semnat, dar nu se vrea să se anunţe acest lucru”, a comentat Mihai Stoica într-o emisiune televizată.

ADVERTISEMENT

“I-am fost ca un tată”

Marian Rusen, preşedintele clubului Juventus Bucureşti, grupare care l-a format pe Ciprian Tătăruşanu, este foarte supărat că nu mai poate primi clauza de formare de 5 procente din suma de transfer, fiindcă portarul naţionalei va pleca din postura de jucător liber de contract. “Acum aflu că Tătăruşanu a semnat deja cu Fiorentina şi va pleca în Italia de la vară. Eu i-am fost acestui băiat ca un al doilea tată şi m-aş fi bucurat dacă el se transfera în timpul celor cinci ani de contract cu Steaua, deoarece numai aşa am fi putut să primim şi noi cei 5 la sută ca taxă de formare. Dacă el pleca pentru 2.000.000 de euro, atunci am fi luat şi noi 100.000 de euro. Dacă el a ales să plece liber de contract, atunci noi nu o să mai vedem nici un ban. Eu am mai tot vorbit cu el în ultimul timp, dar îmi zicea că nu ştie nimic, că nu e nimic adevărat ce apare prin presă şi aşa mai departe”, a încheiat Rusen, foarte dezamăgit de turnura lucrurilor în cazul celui mai bun produs al clubului din Colentina.

23_marian_rusen_lib

ADVERTISEMENT

3. 400.000 de euro este cota de piaţă a lui Tătăruşanu conform site-ului transfermarkt

1.500.000 de euro a plătit Gigi Becali, Gloriei Bistriţa pentru transferul lui Tătăruşanu la Steaua.

ADVERTISEMENT

 

2.FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-CHELSEA LONDRA 0-4,LIGA CAMPIONILOR (1.10.2013)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!