Fotbal international

Tătărușanu a greșit la ambele goluri primite de Nantes în meciul cu Lille. Video

22.09.2018 | 20:06
Tatarusanu a gresit la ambele goluri primite de Nantes in meciul cu Lille Video

Ciprian Tătărușanu, titularul postului de portar la prima reprezentativă a României, a gafat la ambele goluri primite de Nantes în partida de campionat cu Lille, scor 1-2.

Nantes rămâne cu o singură victorie în șase etape și are a treia cea mai slabă defensivă din Ligue 1, cu zece goluri încasate.

Tătărușanu a greșit la ambele goluri primite de Nantes

În minutul 50, internaționalul român și-a calculat greșit ieșirea din poartă pe o centrare venită din corner, iar Jose Fonte, fost jucător în Premier League la Southampton, a profitat la maximum. În minutul 68, Ikone a dublat avantajul lui Lille cu un gol frumos. Totuși, pe reluări se poate vedea că mingea trimisă de el putea fi parată cu ușurință de Tătărușanu, dacă acesta n-ar fi fost surprins din nou în față.

Primul gol primit de Tătărușanu

Cel de-al doilea gol primit de Tătărușanu

Fanii lui Nantes au observat imediat aceste greșeli și l-au „taxat” pe Tătărușanu pe Twitter. Ajuns la 32 de ani, Ciprian Tătărușanu va rămâne liber de contract în vara anului viitor, însă în această perioadă se discută despre posibila sa prelungire.

Tătărușanu a fost dorit cu insistență de Napoli în pauza de vară, dar mutarea nu s-a mai concretizat după ce Nantes nu a avut suficient timp la dispoziție ca să-i găsească înlocuitor.

Tătărușanu și-a început cariera la Juventus București, actuala Daco-Getica, iar cele mai mari performanțe le-a reușit la FCSB, alături de care a câștigat două titluri naționale, o Cupă a României și o Supercupă a României.

Are 53 de selecții la echipa națională, pentru care a debutat în 2010, într-o partidă cu Italia. A făcut parte din lotul final pentru EURO 2016. În 2017 a fost devansat doar de Constantin Budescu în cursa pentru cel mai bun fotbalist român al anului.

Până să semneze cu Nantes, în 2017, și-a petrecut trei sezoane în Serie A, la gruparea toscană Fiorentina.