Sporturi

Tătăruşanu are mai multe meciuri la Naţională decât la Lyon! Totuşi, nu îl interesează părerea suporterilor României

06.09.2020 | 23:58
Tatarusanu are mai multe meciuri la Nationala decat la Lyon Totusi nu il intereseaza parerea suporterilor Romaniei
ADVERTISEMENT

Ciprian Tătărușanu a avut o ieșire nervoasă la conferința de presă de dinaintea meciului cu Austria, programat luni de la ora 21:45.

Reporterii prezenți în sală au dorit să afle părerea acestuia cu privire la declarația făcută de Dumitru Dragomir, dar și despre schimbul de replici dintre Ciprian Marica și Denis Alibec.

ADVERTISEMENT

Tătărușanu a părut iritat de întrebările primite, iar raspunsul său a fost totuși unul nepotrivit.

Tătărușanu: “Nu mă interesează ce părere au oamenii și suporterii din România”

După ce fostul președinte al LPF, Dumitru Dragomir la considerat principalul răspunzător de golul egalizator marcat de nord-irlandezi, Tătărușanu a răspuns: “Nu mă interesează ce părere au oamenii şi suporterii din România, nu stau să răspund fiecăruia, am pierde foarte mult timp.

ADVERTISEMENT

Bineînţeles că eu ca portar mă simt responsabil pentru orice gol pe care-l iau. Sunt o persoană care este foarte critică cu mine şi îmi doresc să ajut echipa. La meciul cu Irlanda nu am avut ocazia, pentru că meciul a decurs de aşa natură. Sper ca mâine să o fac mult mai bine”

Întrebat dacă este un război între jucătorii echipei naționale și oamenii din fotbalul românesc, portarul a declarat pe un ton nervos: “Nu poți să pui nişte întrebări normale despre jocul care a fost sau despre cel care va veni, trebuie să mă întrebi doar ce a zis Dumitru Dragomir sau Marica?

ADVERTISEMENT

Alte întrebări nu ai? Mi s-ar părea mult mai normal să-mi pui nişte întrebări normale, nu să încerci să deschizi un conflict. Chiar nu ai întrebări despre meci?”

Există niște semne de întrebare cu privire la forma în care se află, ținând cont că la echipa de club nu a mai prins de mult timp postul de titluar.

ADVERTISEMENT

La națională titular, la Lyon rezervă

Ajuns în vara anului 2019 de la Nantes în curtea celor de la Olympique Lyon, Tătărușanu nu s-a impus în primul 11.

Portarul titular, Anthony Lopes este de neclintit, într-adevăr fiind un portar de excepție care prin paradele sale incredibile a ajutat-o din plin pe Lyon în parcursul său din acest sezon de Champions League.

În mai bine de un an petrecut la OL acesta a prins doar de 6 ori echipa de start, paradoxal la națională având în aceeași perioadă de timp 7 meciuri ca și titular.

 

 

 

 

ADVERTISEMENT