Fotbal international

Tătăruşanu, erou şi la Podgorica: “Am apărat penalty-ul cu ochiul”

Autor: Claudiu Surmei | 21.11.2018 | 00:09

Ciprian Tătărușanu a mai apărat un penalty, după ce a reușit să salveze de 2 ori de la 11 metri pentru Olympique Lyon în Ligue 1. Titular în partida Muntenegru – România, încheiată cu scorul de 0-1 în ultima etapă din cadrul grupelor Ligii Națiunilor, Tătărușanu a fost eroul tricolorilor. A apărat un penalty cu fața, iar la final a recunoscut că jucătorul muntenegrean a tras foarte tare și l-a surprins.

“Am studiat ca de fiecare dată posibilii jucători care execută. De obicei Jankovic trăgea pe acel colț, m-am aruncat și am reușit să apăr. Jucătorul a tras foarte tare și mi-a venit direct în ochi. Am apărat cu ochiul. A fost un teren destul de bun având în vedere condițiile meteorologice. Am demonstrat că suntem o echipă de caracter și am câștigat”, a declarat Ciprian Tătătrușanu la finalul meciului Muntenegru – România 0-1.

Tătărușanu a apărat un penalty în Muntenegru – România 0-1

Portarul naționalei a vorbit și despre șansele României de calificare la Euro 2020. “Cred că am făcut o campanie foarte bună. Pentru mine și grupa 4 și 3 e același lucru. Am demonstrat că ne batem de la egal la egal cu oirce echipă. Am demonstrat că ne putem califica la Euro 2020. Nu am câștigat grupa pentru că Serbia a fost o echipă mai puternică”, a dăugat Tătărușanu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!