Tătăruşanu, OUT?! Fiorentina vrea un portar internaţional francez

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
23/08/2016, 00:00
Tătăruşanu, OUT?! Fiorentina vrea un portar internaţional francez GALERIE FOTO

Tătăruşanu a avut un debut de sezon ezitant, iar Fiorentina îi caută înlocuitor. Presa franceză anunţă că Benoit Costil, portarul lui Rennes, a intrat în vizorul formaţiei viola. Tranzacţia ar urma să se realizeze în schimbul sumei de un milion de euro.

Contractul lui Costil cu gruparea din Hexagon expiră la finalul sezonului, astfel că mutarea are şanse mari să se realizeze. Fiorentina caută portar mai ales după ce Tătăruşanu a avut foarte multe ezitări în partida cu Juventus, cîştigată de campioana Italiei cu scorul de 2-1.

Costil este o prezenţă constantă în echipa naţională a Franţei din 2014, dar nu a bifat nici o partidă oficială pentru “cocoşi”. În afara lui Rennes, goalkeeper-ul de 29 de ani a mai jucat, de-a lungul carierei, la Caen, Vannes şi Sedan.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×