Răzvan Marin are susţinători pentru Serie A: “S-ar descurca foarte bine”

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
26/03/2018, 17:05
Răzvan Marin are susţinători pentru Serie A: “S-ar descurca foarte bine”

Ciprian Tătăruşanu este unul dintre internaţionalii români care au repzistat cu brio impactului cu un campionat de Top 5 în Europa, cum este Serie A. Tătăruşanu a fost timp de trei ani portarul Fiorentinei, devenind în scurt timp titular incontestabil.

Portarul care acum evoluează în Ligue 1, la FCNantes, admite că pentru un român impactul cu Serie A este unul dur, dar e convins că acolo unde există calitate jucătorul care face acest pas poate reuşi, bineînţeles, depunând foarte mult efort şi necăzând nici un moment în deznădejde că nu a fost luat în seamă de cum a venit.

Tătăruşanu a fost titular între buturile Fiorentinei

El îi acordă tot creditul de a reuşi la acest nivel coechipierului de la echipa naţională, cel mai în formă jucător român care evoluează în străinătate, mijlocaşul lui Standard Liege, Răzvan Marin. Acesta are deja un avantaj prin faptul că nu ar face direct saltul din România în Italia, ci a trecut printr-un campionat destul de dificil, cum este Jupiler League, prima divizie a Belgiei.

“Răzvan Marin este un jucător foarte bun. S-ar descurca foarte bine în Serie A” – spune Tătăruşanu. AS Roma este clubul care îl monitorizează pe internaţionalul român, trimiţând în mai multe rânduri emisari la meciurile lui Standard, special pentru a-l vedea live pe Marin. Care străbate o perioadă excelentă, fiind omul paselor decisive nu numai la Standard, ci la nivel de Jupiler League.

Închide ×