Cele mai citite

Tătăruşanu, în topul salariilor la Nantes! Cât câştigă portarul român în Franţa

Ciprian Tătăruşanu a fost transferat în vară de FC Nantes de la AC Fiorentina şi a intrat direct în topul salariilor la formaţia franceză.
Autor: Vicentiu Dinescu | 06.02.2018 | 13:04
Tătăruşanu, în topul salariilor la Nantes! Cât câştigă portarul român în Franţa

Conform publicaţiei franceze L’Equipe, portarul echipei naţionale a României care vineri va împlini 32 de ani este pe locul al treilea în topul salariilor de la formaţia sa de club, FC Nantes, cu 100.000 de euro brut pe lună.

Cel mai bine plătit jucător al ”canarilor” este atacantul islandez Kolbeinn Sigthorsson, cu 150.000 de euro brut pe lună. Însă internaţionalul islandez nu a mai jucat din august 2016, după ce a suferit o gravă accidentare la genunchiul stâng, la care a fost operat de două ori. În acest moment, el este la Doha, unde urmează un program de recuperare. Presa franceză scrie că, din cauza accidentării, Nantes nu-i plăteşte salariul jucătorului, acesta fiind suporat de asigurarea sa.

Tătăruşanu este departe de Neymar care are cel mai mare salariu din Ligue 1

Atacantul Prejuce Nakoulma şi fundaşul Diego Carlos, cu câte 120.000 de euro brut pe lună, au salariile cele mai mari după Sigthorsson, urmaţi de fundaşul Nicolas Pallois şi de Ciprian Tătăruşanu, cu câte 100.000 de euro.

Topul salariilor din Ligue 1 este dominat de Paris Saint-Germain, care are cel nouă jucători între primii 10 cei mai bine plătiţi din Franţa. Prima poziţie este deţinută autoritar de Neymar, adus de PSG în vară. Brazilianul primeşte 3,067 milioane de euro brut pe lună.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!