Video. Caen, trei goluri în poarta lui Tătăruşanu! Nantes, pas greşit în Ligue 1

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
04/02/2018, 21:37
Video. Caen, trei goluri în poarta lui Tătăruşanu! Nantes, pas greşit în Ligue 1

Nantes a ratat şansa de a-şi consolida poziţia a 5-a în Ligue 1. Formaţia lui Ciprian Tătăruşanu a fost învinsă de Caen, în deplasare, scor 2-3, în etapa a 24-a din prima ligă a Franţei. “Canarii” au început bine partida, după golul marcat de Bammou în minutul 31.

Caen a revenit în meci şi a egalat după patru minute prin Santini, care l-a învins din penalty pe Ciprian Tătăruşanu. Imediat după pauză, gazdele au trecut în avantaj în urma golului înscris de Da Silva.

Echipa lui Tătăruşanu, duel cu Lille în etapa următoare

“Canarii” au dat semne de revenire şi Bammou a reuşit dubla în minutul 57. Când părea că meciul se va termina la egalitate, Da Silva a marcat din nou în poarta lui “Tătă” şi Caen a obţinut cele trei puncte. VEZI AICI GOLURILE MARCATE.

Nantes rămâne pe locul 5 în Ligue 1, cu 37 de puncte obţinute în 24 de etape. În runda următoare, formaţia antrenată de Claudio Ranieri primeşte vizita celor de la Lille, echipă care se confruntă cu probleme disciplinare în prima ligă din Franţa – VEZI DETALII AICI.

Ştirea MOMENTULUI

Giurgiu, inundat înainte de Astra-FCSB! Imagini apocaliptice! Foto

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.