Video. Caen, trei goluri în poarta lui Tătăruşanu! Nantes, pas greşit în Ligue 1

ciprian tatarusanu, nantes, caen, ligue 1, video

Ciprian Tătăruşanu nu a mai reuşit să închidă poarta celor de la Nantes. "Canarii" au fost învinşi de Caen, scor 2-3, în etapa a 24 -a din Ligue 1.

Nantes a ratat şansa de a-şi consolida poziţia a 5-a în Ligue 1. Formaţia lui Ciprian Tătăruşanu a fost învinsă de Caen, în deplasare, scor 2-3, în etapa a 24-a din prima ligă a Franţei. "Canarii" au început bine partida, după golul marcat de Bammou în minutul 31.

Caen a revenit în meci şi a egalat după patru minute prin Santini, care l-a învins din penalty pe Ciprian Tătăruşanu. Imediat după pauză, gazdele au trecut în avantaj în urma golului înscris de Da Silva.

Echipa lui Tătăruşanu, duel cu Lille în etapa următoare

"Canarii" au dat semne de revenire şi Bammou a reuşit dubla în minutul 57. Când părea că meciul se va termina la egalitate, Da Silva a marcat din nou în poarta lui "Tătă" şi Caen a obţinut cele trei puncte. VEZI AICI GOLURILE MARCATE.

Nantes rămâne pe locul 5 în Ligue 1, cu 37 de puncte obţinute în 24 de etape. În runda următoare, formaţia antrenată de Claudio Ranieri primeşte vizita celor de la Lille, echipă care se confruntă cu probleme disciplinare în prima ligă din Franţa - VEZI DETALII AICI.