ADVERTISEMENT
Fotbal international

Tătărușanu, lăudat de italieni pentru evoluțiile de la AC Milan: „Prestațiile sale au fost impecabile”

Autor: Eduard Dimiean | 27.02.2021 | 09:56
Tătărușanu, lăudat de italieni pentru evoluțiile de la AC Milan: „Prestațiile sale au fost impecabile”
Tătărușanu, lăudat de italieni pentru evoluțiile de la AC Milan: "Prestațiile sale au fost impecabile"

Ciprian Tătărușanu a fost lăudat de italieni pentru evoluțiile sale de la AC Milan, portarul român dovedindu-se providențial pentru echipă atunci când l-a înlocuit pe titularul Gianluigi Donnarumma.

ADVERTISEMENT

În sezonul actual, Ciprian Tătărușanu a evoluat în 5 partide pentru milanezi, două în Europa League, două în Cupa Italiei și unul în Serie A, reușind de 3 ori să mențină poarta intactă.

Evoluțiile sale nu au rămas neobservate, italienii fiind mulțumiți de portarul român și au evidențiat rolul acestuia ori de câte ori sa apelat la serviciile sale în lipsa lui Donnarumma.

ADVERTISEMENT

Tătărușanu, lăudat de italieni pentru evoluțiile de la AC Milan: “Prestațiile sale au fost impecabile”

“Uriașul român nu a avut cel mai fericit debut la AC Milan, comițând o eroare la prima sa apariție, în meciul cu Roma. De atunci, a mai jucat de 4 ori, două partide în Europa League și două în Cupa Italiei. Iar prestațiile sale în aceste meciuri au fost impecabile.

A avut câteva parade providențiale precum cea din meciul cu Sparta Praga care a ajutat-o pe Milan să ocupe primul loc în grupa de Europa League. A fost și penalty-ul apărat contra lui Torino prin care Milan a ajuns în sferturile Cupei Italiei.

ADVERTISEMENT

Iar în eșecul cu Inter a fost de departe cel mai bun de pe teren cu 6 parade. În pofida startului nereușit, celelalte evoluții au dat asigurări că fanii nu au de ce să-și facă griji în absența titularului Gianluigi Donnarumma”, au scris cei de la sempremilan.com.

Manchester United, pe urmele lui Gianluigi Donnarumma

Șocul optimilor de finală în Europa League este confruntarea dintre Manchester United și AC Milan, dar asta nu îi împiedică pe englezi să încerce transferul portarului Gianluigi Donnarumma.

ADVERTISEMENT

Cum salariul lui David de Gea pe Old Trafford a devenit greu de suportat de către United, Ole Gunnar Solskjaer este tentat să transfere un alt portar de top din Europa, iar varianta Donnarumma pare cea mai plauzibilă în acest moment.

Milan nu vrea să îl cedeze atât de ușor având în vedere că înțelegerea cu Donnarumma expiră la finalul sezonului, milanezii caută să îi prelungească acestuia de urgență contractul: “Suntem încrezători că vom ajunge la un acord cu Donnarumma și Calhanoglu pentru extinderea contractelor lor în săptămânile care urmează”, a declarat directorul sportiv al lui AC Milan, Frederic Massara,

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!