De unde a pornit conflictul dintre Tătărușanu și conducerea lui Nantes: „I-au blocat plecarea la Napoli!”

Eduard Nicolae Popa   
în Ligue 1
03/04/2019, 16:31
De unde a pornit conflictul dintre Tătărușanu și conducerea lui Nantes: „I-au blocat plecarea la Napoli!” GALERIE FOTO
Ciprian Tătărușanu a fost aproape în această iarnă de un transfer la Napoli

Ciprian Tărărușanu va fi trecut pe linie moartă la Nantes. Cel puțin așa a anunțat presa din Franța care susține că portarul naționalei României se află într-un conflict cu conducerea „canarilor” după ce negocierile privind prelungirea contractului aproape sigur au eșuat. Contractul lui Tătărușanu cu Nantes expiră în această vară, iar un apropiat al portarului a explicat de unde a pornit scandalul dintre cele două părți.

Nantes a blocat trecerea lui Tătărușanu la Napoli

Fost secund la naționala României, Ionuț Badea a susținut că tensiunile dintre Tătărușanu și oficialii lui Nantes au pornit după ce portarul român a ratat în iarnă un transfer la Napoli: „Avem şi acum discuţii telefonice, 100% nu a semnat cu altcineva. N-are nicio problemă cu cei de la Nantes, poate cei de la Nantes au o problemă cu el. Mă refer la antrenor, care a declarat că Ciprian e accidentat, apoi s-a refăcut. Acum câteva luni, i-a fost blocată plecarea la Napoli. Îl apreciau foarte mult, pe bună dreptate”.

„Toate prestaţiile sale au fost bune şi foarte bune, nu-mi amintesc să fi făcut vreo gafă. 100% nu e un alt angajament. Ar fi vrut să-şi încheie cariera la Nantes. Nu ştiu dacă clubul a creat situaţia, mai degrabă antrenorul. La cum îl stiu pe Ciprian, sunt convins că va intra foarte rapid în poartă”, a declarat Ionuţ Badea la Pro X.

Ciprian Tătărușanu a trecut pe banca de rezerve la Nantes
Ciprian Tătărușanu a trecut pe banca de rezerve la Nantes

Antrenorul lui Nantes este la rândull său supărat pe Tătărușanu

Ciprian Tătărușanu a fost titular în poarta României la meciurile cu Suedia, scor 1-2, și Insulele Feroe, scor 4-1. La întoarcerea după pauză prilejuită de meciurile naționalei, căpitanul naționalei în meciul cu insularii a fost trimis pe banca de rezervă de către antrenorul lui Nantes, Vahid Halilhodzic în partida de duminică, împotriva celor de la Lille.

În locul său a jucat rezerva Maxime Dupe. Cu toate acestea, Tătărușanu are o statistică mult mai bună decât colegul său. Românul are 28 de goluri primite în 25 de meciuri, în timp ce Dupe a încasat 10 goluri în 5 partide.

Închide ×