Tătărușanu, omagiu pentru Bogdan Lobonț: „Probabil îl voi depăși”

Eduard Nicolae Popa   
în Echipa nationala
06/06/2018, 08:40
Tătărușanu, omagiu pentru Bogdan Lobonț: „Probabil îl voi depăși” GALERIE FOTO
Bogdan Lobonț l-a schimbat pe Ciprian Tătărușanu în minutul 87 al amicalului cu Finlanda

Bogdan Lobonț a jucat în ultimul său meci la națională în duelul cu Finlanda, în care i-a luat locul titularului României, Ciprian Tătărușanu, în minutul 87 al partidei.

A fost a 86-a selecție pentru „Lobby”, cel care a debutat în naționala României în septembrie 1998. Tătărușanu speră să îl poată depăși pe veteran: „Dacă sunt sănătos, probabil că o să depăşesc numărul de selecţii al lui Lobonţ”, a spus căpitanul naționalei României, care are 51 de prezențe în prima reprezentativă.

Tătărușanu e mulțumit de victorie, pe care o dedică lui Bogdan Lobonț

“Mă bucur că am făcut un meci bun, că am câştigat şi că putem să îi dedicăm lui Lobonţ această victorie. Pentru mine, ca jucător, e prima oară când un fotbalist aşa important se retrage de la naţională. A fost emoţionant”, a spus Ciprian Tătărușanu, la finalul victoriei cu 2-0 în fața naționalei „celor o mie de lacuri”. “Sperăm să vină victoriile şi în meciurile oficiale, că în amicale îi batem pe toţi”, a mai adăugat Tătărușanu.

Cu Cosmin Contra selecționer, România are 6 victorie, o remiză și o înfrângere. Pentru România urmează acum meciurile oficiale, din Liga Națiunilor, acolo unde se află în grupă cu Serbia, Lituania şi Muntenegru. Primul dintre acestea va fi pe 7 septembrie, cu Muntenegru.

Închide ×