Tătărușanu rămâne la Nantes? Anunțul făcut de presa italiană

Eduard Nicolae Popa   
în Ligue 1
26/02/2019, 14:47
Tătărușanu rămâne la Nantes? Anunțul făcut de presa italiană
Tătărușanu va rămâne la Nantes. Cel puțin așa anunță jurnaliștii italieni

Ciprian Tătărușanu este unul dintre cei mai apreciați portari din Franța și pe bune dreptate. Goalkeeper-ul român, titular al naționalei României, a fost transferat de Nantes de la Fiorentina, la începutul sezonului 2017/2018, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Cele două părți au semnat un angajament pe doi ani, dar prestațiile bune ale lui Tătărușanu pentru echipa franceză i-au făcut pe oficialii lui FC Nantes să se gândească la prelungirea contractului. Anunțul a fost făcut de site-ul italian calciomercato.com: „Nantes e în tratative cu portarul român de 33 de ani Ciprian Tătărușanu, care a jucat în trecut la Fiorentina. Cele doi părți vor să înnoiască înțelegerea, scadentă în luna iunie”, scriu jurnaliștii italieni.

Tătărușanu rămâne la Nantes, după două sezoane petrecute la „Canari”

Dacă va rămâne în continuare la FC Nantes, Ciprian Tătărușanu va intra în al treilea sezon la echipa franceză. El a ajuns în 2017 la „Canari”, iar înainte de perioada petrecută la FC Nantes a mai jucat 3 sezoane la Fiorentina. Ciprian Tătărușanu a ajuns la echipa italiană de la FCSB, din postura de jucător liber de contract. Pentru roș-albaștri el a jucat cinci sezoane, timp în care a strâns 187 de meciuri. La FC Nantes, goalkeeper-ul are 62 de meciuri, din care 19 partide în care a reușit să țină poarta francezilor intactă.

Totodată, Ciprian Tătărușanu a câștigat cu timpul duelul cu Costel Pantilimon și a devenit titular de drept în poarta naționalei României, pentru care a jucat în 52 de partide, inclusiv la cele trei meciuri din cadrul Euro 2016.

Ciprian Tătărușanu este titularul naționalei româniei, pentru care a adunat 52 de selecții
  • 4 milioane de euro este cota lui Ciprian Tătărușanu, potrivit transfermarkt.de
  • 1,5 milioane de euro a plătit FCSB către Gloria Bistrița, în 2009, pentru transferul lui Ciprian Tătărușanu
Închide ×