Tătăruşanu vrea în Liga Campionilor cu Fiorentina! Ce le-a spus italienilor de Ianis Hagi

Marian Popovici   
in STIRI INTERNATIONALE
31/07/2016, 12:35
Tătăruşanu vrea în Liga Campionilor cu Fiorentina! Ce le-a spus italienilor de Ianis Hagi

Ciprian Tătăruşanu se pregăteşte de noul sezon cu Fiorentina în care echipa viola are ca obiectiv calificarea în Liga Campionilor. Echipa din Firenze a fost învinsă de Cesena cu 0-2 într-un amical, cu Tătă între buturi.

Românul a vorbit despre noul sezon în care spune că echipa poate să încheie pe podium: “Meciurile amicale nu sînt uşoare, Cesena este o echipă importantă din Serie B. Am început partida cu mulţi jucători tineri, antrenorul trebuie să evalueze fiecare fotbalist. În ceea ce mă priveşte, încerc să mă antrenez cît mai bine, să conving staff-ul tehnic. În noul sezon trebuie să avem o evoluţie mai bună decît cea de anul trecut cînd am terminat pe locul cinci. Avem un lot suficient de valoros pentru a ajunge pe locul 3 şi pentru a juca în Liga Campionilor, deşi nu va fi uşor pentru că multe echipe s-au întărit”

Ianis Hagi nu a fost folosit cu Cesena, iar Tătăruşanu a dezvăluit ce le-a spus italienilor despre mijocaşul român: “Hagi a fost cel mai mare fotbalist român, pe umerii fiului său apasă o mare responsabilitate. E un tip de treabă, extrem de talentat şi ştie foarte mult fotbal deşi este foarte tînăr”, a fost caracterizarea făcută de Tătăruşanu.

Tătă a vorbit şi despre Euro 2016: “A fost prima mea experienţă la un asemenea nivel, e o competiţie diferită. Este normal ca portarul să fie criticat atunci cînd greşeşte, din păcate am greşit într-un meci important”.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×