Tăticul Playboy are 90 de ani, dar are lîngă el o BOMBĂ SEXY. Cum arată femeia cu 60 de ani mai tînără decît el

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
27/07/2016, 12:07
Tăticul Playboy are 90 de ani, dar are lîngă el o BOMBĂ SEXY. Cum arată femeia cu 60 de ani mai tînără decît el GALERIE FOTO

Crystal Hefner, sotia lui Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a renuntat la implanturile sale mamare, dupa ce si-a dat seama ca acestea au “otravit-o incet”, cauzandu-i o serie de simptome grave, informeaza contactmusic.com.

Vedeta americana, in varsta de 30 de ani, s-a plans in ultimii ani de o serie de probleme de sanatate ce pareau sa fie inexplicabile si care s-au agravat atat de mult, incat a fost nevoita sa petreaca in pat mai multe zile, fapt ce i-a provocat inclusiv episoade de depresie.

Ea si-a scos de curand silicioanele, si a pozat imediat. “Aceasta sint noua eu”, a scris ea, dupa ce a postat imaginile pe o retea de socializare.

VEZI IMAGINILE IN GALERIE FOTO 

Ştirea MOMENTULUI

Carlos Fortes îl acuză pe Gigi Becali că minte. “Nu e adevărat!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×