News

Tatonări politice pentru fostul principe Nicolae! ”Am fost ofertat de PSD și PNL”

Tatonări politice pentru fostul principe Nicolae! Nepotul Regelui Mihai recunoaște că a avut discuții cu două dintre cele mai importante partide de pe scena politică românească
28.11.2021 | 14:07
Tatonari politice pentru fostul principe Nicolae Am fost ofertat de PSD si PNL
ADVERTISEMENT

Fostul principe Nicolae spune că a discutat cu reprezentanții unor formațiuni despre intrarea în politică. Acesta a transmis că este deschis la orice variantă în viitor.

Momentan însă, nepotul Regelui Mihai a precizat că îi este bine aşa. PNL şi PSD au bătut la ușa lui, dar nu s-a ajuns la niciun numitor comun.

ADVERTISEMENT

Tatonări politice pentru principele Nicolae, nepotul Regelui Mihai!

“Sunt deschis la orice variantă în viitor. În momentul de faţă sunt bine cum sunt, unde sunt, dar cine ştie ce se va întâmpla în viitor.

Poate va fi momentul, poate nu va fi, dar bunicul meu nu a încurajat acest demers şi ţin la asta.

ADVERTISEMENT

Nimeni din familie nu a fost încurajat (n.r. să facă politică). (…) Discuţia între mine şi rege nu a fost ceva ce a încurajat, dar situaţia în România e complet altfel de cum a fost acum 80-90 de ani şi poate va fi o mişcare bună pentru mine, pentru familie mea, dar şi pentru ţară.

Totul trebuie să fie luat în calcul: cum sunt eu, dacă pot să fac acest lucru, dacă aleg să îl fac, dar în momentul de faţă răspunsul este nu, dar nu ştim ce se va întâmpla în viitor”, a transmis principele Nicolae la Prima TV 

ADVERTISEMENT

Întrebat cum va reacţiona dacă un partid va veni să îl roage să intre în politică, Nicolae al României a răspuns: “S-a întâmplat asta, de mai multe ori. PNL, PSD şi a fost un partid care nu cred că a fost înfiinţat până la urmă. Am refuzat. E o uşă deschisă şi toate variantele în viaţă trebuie să rămână aşa”.

Fostul principe Nicolae consideră că România ar putea reveni la monarhie. Acesta a precizat că ţara este pe drumul cel bun, iar dacă poporul şi scena politică îşi doresc acest lucru, atunci se va întâmpla.

ADVERTISEMENT

“Cred că se poate, cred că Familia Regală a arătat ce poate să facă şi tot ce a făcut familia mea a făcut pe fonduri proprii şi cred că ăsta e un mare semn de încredere, cum a făcut, de ce a făcut şi ce rezultate, am văzut după.

Şi totul a fost mult mai bine şi mult mai ieftin faţă de preşedinte, de exemplu”, a afirmat Principele Nicolae. 

Întrebat dacă românii sunt pregătiţi să se întoarcă la monarhie, a răspuns: “Suntem pe drumul cel bun cred. Mai avem ceva de lucrat la acest capitol. Dar suntem pe drumul cel bun şi dacă poporul şi dacă scena politică vrea acest lucru, se va întâmpla”.

ADVERTISEMENT
Tags: